Bilecikspor Kongresinde Açti Agzini Yumdu Gözünü

1969 Bilecik Spor Kulübü Idari Isler Sorumlusu Serafettin Yilmaztürk, Kulüp Baskani Turgut Özen’i, istifasinin ardindan son yapilan kongreye gelmemesine tepki göstererek, "Bilecikspor’a vefa borcunu 6 ayda mi ödedin. Senin yüzünden kongreyi bugüne aldik, ama sen gelmedin. Sen bizimle dalga mi geçiyorsun?" dedi.

Ocak ayinda 1969 Bilecik Spor Kulübü Baskanligina seçilen Turgut Özen’in Haziran ayinda istifasini açiklamasinin ardindan kulüp yönetimi olagan üstü kongreye karari aldi. Geçtigimiz Haziran ayinda ilk kongreyi yapan kulüp çogunluk saglanamadigi için 3 Temmuz gününe ertelenmisti. Dün Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen kulüp baskanligi için herhangi bir isim aday olmazken kulübün gelecegi belirsizligi korudu. Kongreye sifahen istifa eden Baskan Turgut Özen katilmazken, kalabalik bir katilim olmasi halinde gelecegini iddia edildi.

"Sen bizimle dalga mi geçiyorsun?"

Kongrede söz alan 1969 Bilecik Spor Kulübü Idari Isler Sorumlusu Serafettin Yilmaztürk, "Kongremizi sali günü yapacaktik. Turgut Özen dedi ki ’Ben burada yokum sali ve çarsamba günü’ dedi ’Pazartesi günü yapin’ dedi.

Biz de tamam dedik kongreyi bu aksama aldik. Ben kongreden 20 dakika önce aradim kendisini gelmeyecegini söyledi.

Sen kongreyi Pazartesi gününe alin ben yokum demedin mi. Geçen ki kongrede burada sen baskan sen baskan bizi attin burada çektin gittin. Ver bize 200-300 milyar dedik sen ayda 100-100 veririm dedim. Ocak ayinda aday Ismail Cinoglu idi en bizi aradin ben adayim dedin. Sonra Ismail arkadasimiz çekildi, sen baskan oldun biz de yönetiminde yer aldik. O gün ne ikinci devre ligde kaliriz, seneyi iyi bir ekiple bu takimi uçururuz dedik. Ne oldu 6 ayda istifa ettin, bu mu senin Bilecikspor vefa borcun, vefa borcu 6 ayda mi ödenir. 23 nisanda biz final maçi oynadik Sögütspor ile o gün röportaj verdin devam dedin, birakmiyorum dedin. Sen bizimle dalga mi geçiyorsun?" dedi.

Kaynak: İHA