Kerim Frei Manisa FK'da

Manisa Futbol Kulübü, tecrübeli kanat oyuncusu Kerim Frei’i kadrosuna katti. Imza töreninde konusan Kerim Frei, “Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçasi oldugum için mutluyum” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük’ten ayrilan kanat oyuncusu Kerim Frei ile 2+1 yillik sözlesme imzaladi. Imza törenine Idari Direktör Nderim Nexhipi de katildi.

Imza töreninde konusan yeni transfer Kerim Frei, “Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçasi oldugum için mutluyum. Tek hedefimiz olan Süper Lig’e çikmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacagiz” dedi.



Nderim Nexhipi: “Kerim Frei tecrübesiyle bize güç katacak”

Kerim Frei’in tecrübesiyle takima önemli katkilar sunacagini belirten Idari Direktör Nderim Nexhipi, “Kerim Frei kadromuzda görmeyi çok istiyorduk. Bu anlamda bizim için özel bir transfer oldu. Tecrübesiyle takimimiza önemli katkilar verecektir. Kendisine Manisa Futbol Kulübümüzün formasiyla basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kerim Frei kimdir?

Manisa Futbol Kulübünün yeni transferi Kerim Frei, 19 Kasim 1993 yilinda Avusturya’da dogdu. Futbola GC Zürich takiminda baslayan Kerim, daha sonra Ingiltere’nin köklü kulüplerinden biri olan Fulham altyapisina transfer oldu. 2012-2013 sezonunda kiralik olarak forma giydigi Cardiff ile Championship sampiyonlugu yasayan ve takimiyla Premier Lig’e yükselen 29 yasindaki oyuncu, 2013-2014 sezonunda Besiktas’a transfer oldu ve 2 Süper Lig sampiyonlugu yasadi. Kariyerinde 8 Sampiyonlar Ligi Elemeleri, 2 Sampiyonlar Ligi maçi, 5 UEFA Avrupa Ligi Elemeleri, 23 UEFA Avrupa Ligi maçi, 23 Premier Lig ve 136 Süper Lig maçi olmak üzere 306 resmi maça çikan Kerim Frei, 5 kez de A Milli Takim formasini terletti.

Kaynak: İHA