Dünya Üniversite Oyunlarinda Final Yolunda

Düzce Üniversitesi Çin’in Chengdu kentinde düzenlenen 31. Dünya Üniversite Oyunlarinda ülkemizi, Düzce Üniversitesini Wushu bransinda basariyla temsil ediyor.

Egitim, kültür sanat, Ar-Ge ve inovasyon gibi her alanda çalismasini yürüten Düzce Üniversitesi, spor alaninda da ulusal ve uluslararasi alanda basarilarina devam ediyor. Dünya genelinde yogun bir katilimin oldugu sampiyonada Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu ve suan Düzce Üniversitesi Lisansüstü Egitim Enstitüsü ögrencisi Mehmet Demirci, Wushu bransinda 52 kiloda yari finale yükselerek, final için iddiali oldugunu gösterdi.

Ayrica Demirci’nin yani sira Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Selahattin Akpinar da Wushu Milli Takimlar Sorumlusu olarak ülkemiz sporcularinin basarili olmasi için 31.Dünya Üniversite Oyunlari’nda çalismalarini sürdürüyor.

Üniversiteden yapilan açiklamada; “Düzce Üniversitesi olarak; ülkemizi ve Üniversitemizi temsil eden ögretim üyemiz ve ögrencimiz basta olmak üzere, tüm sporcularimizi tebrik eder, basarili olmalarini dileriz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA