Summer Run Istanbul, Caddebostan Sahilinde Gerçeklesti

Summer Run Istanbul serisinin ilk yarisi, Istanbul Caddebostan sahilinde gerçeklesti. Birçok sporcunun katildigi yarismada dereceye girenlere hediyeler verildi.

Profesyonel yaris deneyimiyle, eglenceyi birlestiren Summer Run Istanbul, Caddebostan sahilinde sabah saatlerinde 3 bin sporcunun katilimiyla gerçeklesti. 10K - 5K kosu ve paten kategorilerinde yapilan yarislarda dereceye giren yarismacilara ödülleri verildi.

Kosucular ve patenciler tarafindan da en çok talep edilen, kisisel en iyi derecelerini gelistirebilecekleri Caddebostan sahil hattindan gidis dönüs olmak üzere 10 kilometrelik parkurda yarisildi. Yapilan yarismada kadin ve erkek yarismacilara madalya, kupa ve sponsor ödülleri verildi.

Etkinlikte yarismanin yani sira ikramlar, oyun alanlari, streetball alani, sürpriz sponsorlar ve sürpriz deneyimler de yer aldi. Yapilan paten yarismasinda kadinlar kategorisinde Sudenur Özdemir, Ilayda Yaman, erkekler kategorisinde ise Ahmet Kepür, Muhammed Bilal Osman, Haci Agaoglu dereceye giren isimler oldu. 10K kosu yarismasinda dereceye girenler ise kadinlarda Aysen Göktürk, Gamze Turhan, Gülsen Kolçak, erkeklerde ise Mestan Turhan, Ömer Faruk Ugurlu, Mehmet Aydingör oldu.

Paten yarisina katilan yarismacilardan Beyza Betül Öztürk, "Caddebostan’daki etkinlikleri çok seviyoruz. Summer Run etkinlik düzenledi ve geçmis zamanda da belediyenin etkinliklerine katilmistik. Istanbul Paten Spor Kulübü olarak düzenli olarak katiliyoruz. Olabildigince yarislarin artmasini istiyoruz. Patenciler olarak çok mutlu ve gururluyuz. Hedefim belli birinci olmak istiyorum" dedi.

Summer Run Istanbul 5K kosu yarismasina katilan, Elif Köroglu, "Çok güzel bir organizasyon. Bu sabah geldik burada 5 kilometre kosacagiz. Hava ve parkur baya güzel bakalim en güzel sekilde bitirecegiz. Hedefim var ama hava sartlari malum yaz aylari. Bakalim çikacagiz, kosacagiz" dedi.

Kaynak: İHA