Serebral Palsi Hastasi Arda Futbolla Moral Buluyor Açiklamasi Tek Istedigi Icardi Ile Tanismak

Çankiri’nin Korgun ilçesinde her gün gittigi statta futbol oynayan serebral palsi hastasi Arda Aydin, annesi ile moral buluyor. Arda’nin tek istegi ise hayrani oldugu Galatasarayli futbolcu Mauro Icardi ile tanismak ve imzali formasini almak.

Istanbul’da yasayan ve tatil için ailesiyle birlikte Çankiri’nin Korgun ilçesine gelen 12 yasindaki serebral palsi hastasi Arda Aydin, her gün annesi ile Korgun Stadyumu’na giderek futbol oynuyor. Koyu Galatasaray taraftari olan ve saçlarini hayrani oldugu Mauro Icardi gibi boyatan Arda, annesi ile her gün futbol oynayarak moral buluyor. En büyük hayali Icardi ile tanismak ve imzali formasini almak olan Arda, Galatasaray maçlarini canli olarak statta izlemeyi çok istedigini belirtti.



“Icardi’den imzali forma istiyorum”

Icardi’yi çok sevdigini belirten Arda, ilçedeki stat sayesinde futbol oynayabildigini belirterek, “Çok mutluyum. Heyecandan konusamiyorum. Bu stadyumu yapanlardan Allah razi olsun. Icardi’den imzali forma istiyorum, onlari seviyorum” dedi.



“Icardi gibi saçlarini sariya boyatti”

Arda’nin Icardi hayrani oldugunu belirten anne Sevil Aydin da, “Arda, koyu bir Galatasarayli, Icardi hayrani. Icardi gibi saçlarini sariya boyatti. Onunla birlikte burada futbol oynuyoruz. Gençlik ve Spor Bakanligina da burayi yaptirdiklari için çok tesekkür ediyorum. Arda erken dogumdan dolayi sereblar palsi hastasi ve gelisim geriligi var. 12 yasina geldi ve birçok seyi atlatti. Sadece yürümede denge problemi kaldi. Koyu Galatasarayli oldugu için Galatasaray maçlarina gitmeyi ve Icardi ile tanismayi çok istiyor” diye konustu.

Kaynak: İHA