Kadinlar Hentbol Süper Ligi Sampiyonu Kastamonu Belediyespor, Yeni Sezon Hazirliklarini Sürdürüyor

Kadinlar Hentbol Süper Ligi’nin sampiyonu Kastamonu Belediyespor, 2023-2024 sezonu için çalismalarini sampiyonluk parolasi ile sürdürüyor.

Kadinlar Hentbol Süper Ligi’ni sampiyon olarak bitiren Kastamonu Belediyespor, yeni sezon için basladigi hazirliklari sürdürüyor. Takim kaptani Serpil Iskenderoglu’nun antrenörlük görevine getirildigi Kastamonu Belediyespor Kadin Hentbol Takimi, Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda çalismalarina devam ediyor. 14 sporcunun yer aldigi Kastamonu Belediyespor’da, 3 oyuncu sakat oldugu için çalismalara katilamazken, 11 sporcu ile hazirliklar sürüyor. Sezon öncesi hazirlik maçlari yapacak olan Kastamonu Belediyespor, Agustos ayi sonunda ilk lig maçina çikacak.

Takim kaptanliginin yani sira, antrenörlük görevine de getirilen Serpil Iskenderoglu yönetiminde çalismalarini tüm hiziyla sürdüren Kastamonu Belediyespor’da yardimci antrenörlügünü Senay Özel üstlendi.

Serpil Iskenderoglu: "Fikstürümüz çekildi ve güzel bir siralama oldu"

Yogun bir sekilde çalistiklarini ifade eden Antrenör Serpil Iskenderoglu, “Sezonu 15 Temmuz’da açtik, yogun bir antrenman programimiz var. Ikinci haftayi bitirmek üzereyiz. Fikstürümüz çekildi ve güzel bir siralama oldu. Istedigimiz siralama oldu gibi gözüküyor. O yüzden fikstürden memnunum. Umarim adim adim ilerleyerek güzel bir sezon geçiririz” dedi.



Burcu Kindar: "Avrupa’da da tur atlamak istiyoruz"

Takimin yeni oyuncusu Burcu Kindar ise, “Izmir Büyüksehir Belediyesinden bu sene transfer oldum. Bu yüzden çok mutluyum. Alisma evresindeyim. Alistigimi ve takima da adapte oldugumu düsünüyorum. Zaten hepsi bildigim arkadaslarim. Uyum içerisindeyiz. Hedeflerimiz çerçevesinde ilerlemeyi düsünüyoruz. Kuralar da bizim için gayet güzel. Bazi eksik oyuncularimiz var, sakat oyuncularimiz ikinci devreye yetisecek. Güzel bir takim oluruz diye düsünüyorum. Avrupa’da da tur atlamak istiyoruz. Bunun için çalismalarimiz da devam ediyor” diye konustu.

11 yildir Kastamonu Belediyespor’un 37 numarali formasini giyen Ceren Demirçelen de, “Meshur 37 numarasiyla sehrimin plakasini tasiyorum. Tabii ki bu yüzden bu takimin anlam ve önemi benim için daha özel. Bu sene daha çok Türk oyuncu agirlikli oldu, tabii ki bir iki tane daha takviyemiz olacak. Hedefimiz her zaman oldugu gibi sampiyonluk, insallah sampiyonluk için ugrasacagiz. Fakat bu sene isimizin biraz daha zor oldugunun farkindayiz. Rakibimiz olan üç, dört takim daha güçlendi. Daha iyi, güzel takimlar kurdular. 26 Agustos’ta Süper Kupa maçi oynayacagiz. Geçen yil Türkiye Kupasini kaptirdik. Kupayi istiyoruz, bunun için çalisiyoruz. Her sezon basi oldugu gibi bu sezon basi da çok agir geçiyor. Ikinci haftayi bitirmek üzereyiz. Önümüzde hazirlik turnuvamiz var. 15-16-17 Agustos’ta Yalikavak, Konyaalti ve Ankara Yeni Mahalle gelecek. O bizim için güzel bir hazirlik olacak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA