Göztepe Baskani Ankersen Açiklamasi 'Göztepe Kalbime Yakin Bir Yer Haline Geldi'

Geçen sezon Göztepe’nin hisselerinin yüzde 70’ini devralan Danimarkali is insani Rasmus Ankersen, "Göztepe gerçekten kalbime yakin bir yer haline geldi çünkü Izmir’e gelmeyi seviyorum, kulübü seviyorum, kulübün ilgisini ve tutkusunu seviyorum” dedi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’nin baskani Danimarkali is insani Rasmus Ankersen, takimin Italya’da gerçeklestirdigi kampta açiklamalarda bulundu. Yeni sezon öncesi Italya’daki hazirliklarin güzel geçtigini vurgulayan Ankersen, "Yaptigimiz her seyde iyi bir ruh ve iyi bir yogunluk var ve bu bana gelecek sezon için iyimserlik veriyor. Geçen sezondan daha iyi olacagiz" diye konustu.



"Türkiye’de biraz kisitliyiz"

Ankersen, Sport Republic ile Göztepe birlikteliginin kulübe önemli seyler katacagini dile getirdi, "Sport Republic bünyesinde dünyanin her yerini tarayan, çok sayida baglantisi olan ve farkli pazarlardaki oyuncular hakkinda genis bilgiye sahip olan 15 gözlemcimiz bulunuyor. Açikçasi Türkiye’de 1. Lig’de biraz kisitliyiz çünkü sahada ve kadroda sadece belirli sayida yabanci oyuncu bulundurabiliyoruz. Gerçekten de Göztepe’ye fayda saglayan büyük bir aga sahibiz ve umarim taraftarlar, bu yaz kulübe kazandirmayi basardigimiz bazi oyuncularin büyük fark olusturacagini görebilirler ve eminim ki bu avantaj, gelecekte Göztepe için daha da büyüyecek” dedi.

Takimla taraftar arasinda çok ayri bir enerji oldugunu söyleyen Ankersen, sözlerini söyle tamamladi:

"Göztepe’deki ilk yilimda Göztepe gerçekten kalbime yakin bir yer haline geldi çünkü Izmir’e gelmeyi seviyorum, kulübü seviyorum, kulübün ilgisini ve tutkusunu seviyorum. Taraftarlar, oyuncularin Göztepe’ye gelmek istemesinin nedenlerinden biri. Sadece bos bir stadyum degil, gerçek bir ruhu ve gerçek bir tutkusu var ve bu oyuncular için bir sey ifade ediyor. Bu nedenle geçen sezonki büyük destekleri ve sabirlari için herkese tesekkür etmek istiyorum ve umarim taraftarlar bizimle kalir ve projeye bizim kadar inanirlar. Bu yüzden herkesi Izmir’de, stadyumda, gelismeye devam edecegimizi ve sonunda hedefimize ulasacagimizi umdugum gerçekten heyecan verici bir sezonda tekrar görmeyi dört gözle bekliyorum."

Kaynak: İHA