Düzcespor Yeni Sezon Idmanlarina Basladi

Düzce Belediye Baskan Yardimcisi Okan Kaltu kendisinin de kayyim üyesi olarak yer aldigi 2. ligde mücadele eden Düzcespor’un durumu hakkinda açiklamalarda bulundu. Güney Spor Kampüsü’nde takimin aksam antrenmanini izleyen Kaltu Düzcespor’un antrenörünün belli oldugunu ve takimin hizli bir sekilde yeni sezona hazirlandigini söyledi.

Düzce Belediye Baskan Yardimcisi Okan Kaltu, Siralik’ta bulunan Güney Spor Kampüsü’nde yeni sezon hazirliklarina baslayan Düzcespor futbolcu ve heyetini ziyaret etti. Antrenmani izleyen Kaltu, Düzcespor kayyim yönetimi ile birlikte hem yönetim hem de teknik kadro düzenlemesi için hizli bir çalisma yürüttüklerini söyledi.

Kayyim süreci hakkinda kisa bilgi veren Kaltu; “Valimiz ve Belediye Baskanimizin emirleriyle, devletin de kayyim atamasi ile Düzcespor kayyima kaldi. Kayyimdaki arkadaslarimizin mahkeme karari da kesinlesti ve Düzcespor’un basina geçtik. Bundan sonra bütün mesaimizi Düzcespor için harcayacagiz. Ekipteki arkadaslarimiz da bu sabah hep birlikte kahvalti yapti hem kaynasma olsun hem altyapidan gelen futbolcularla tanismak amaçli. Kahvaltidan hemen sonra da aksam idmanina basladilar. Yarin yine çift idmanla devam edecekler” dedi.



“Yeni antrenör görevinin basinda olacak”

Antrenmanlar sirasinda açiklamalarda bulunan Baskan Yardimcisi Okan Kaltu yeni teknik kadronun basindaki ismin belirlendigini söyleyerek “Anlastigimiz hoca büyük bir ihtimalle Düzce’de olacak, ekibiyle beraber gelecek. Onun yaptigi noktasal tespitlerle, takimin fotografini çekecek. Tesisleri çok begendiler. Yarin yapacagi çalismalar sonrasi bize verecegi bilgilerle gerekli transferleri hizli bir sekilde yapip elimizde olan futbolcularimizi da yarin çagiracagiz. Bu hafta içinde bu çalismalari yapacagiz. Onlar da gelecek bir anlasma yapacagiz. Takimda kalan kalacak gitmek isteyen de olabilir, hesap kitap yapacagiz. Hiç kimsenin hakkini yemeden geriden gelen bu takimi lige hazirlayacagiz” ifadelerinde bulundu.

“Bu takim final oynamis bir takim, destegimiz sürecek”

Geçen yilki basari grafiginin devami için kurumlar olarak her türlü destegi saglayacaklarini kaydeden Kaltu altyapidan yeni futbolcularin takimda yer alacagini ifade ederek söyle konustu: “Bu takim; U19 geçen yil Türkiye Finallerinde final maçina çikti ve o maçta yenilerek ikinci oldu. Çok yetenekli çocuklarimiz var bizim. Kenan Hoca’nin esliginde yarin gelecek hocaya teslim edecegiz takimi. Simdiden idmanlara baslattik ki altyapidan gelenler de takima isinmis olsun. Geçmis yönetime de tesekkür ediyorum gerçekten. Bu altyapida çok büyük emekler var. Çocuklarin hepsi iyi futbolcu, Düzcemizin evlatlari. Yeni gelen hocamiz da büyük ihtimal bu çocuklarin içinden takima takviye yapacak. Ayni eski yönetimde oldugu gibi bu altyapiya destegimizi gösterecegiz, ne gerekiyorsa yapacagiz.”

Otopark asfaltlama 36 saatte bitti

TFF denetimi sonrasinda eksik olan kisimlarin hemen tamamlanmasi için çalismalara hiz verdiklerini söyleyen Baskan Yardimcisi Kaltu stadin yeni sezona tamamen hazir oldugunu ifade ederek “Tesislerimiz çok güzel, stadimizi bitirdik. Dün gece itibariyle asfaltlama da bitti, otopark seritleme kaldi. TFF’den gelen yetkililer stadi çok begendiler. Bir iki ufak eksik disinda yani bu asfalt vardi, otopark yerleri vardi. Onlari da dün gece itibariyle bitirmis olduk. Stadimiz, antrenman sahalarimiz, tesisimiz tamamiyla lige hazir, biz de haziriz. Yarin hocamiz gelsin, tespitlerini yapsin. Transfer çalismalarini hizli bir sekilde bitirip en kisa zamanda kamp yapip lige yetisir hale gelecegiz” dedi.

Kaynak: İHA