Çarsambali Minikler Samsun Üçüncüsü Oldu

Samsun’da düzenlenen ‘Mini Minikler Turnuvasi’na katilan Çarsambaspor Futbol Akademisi U9 takiminin minikleri Samsun 3.’sü olarak kupa kaldirdi.

Çarsambaspor Futbol Akademisi U9 takimi ve U10 takiminin minikleri, Samsun’da düzenlenen ‘Mini Minikler Turnuvasi’na katildi.

U9 takiminin minikleri düzenlenen turnuvada son 3 takim arasina kalarak kupa kaldirmaya hak kazandi. U10 takimin minikleri ise düzenlenen turnuvada son dörde kalip son maçinda Samsunspor’u eleyerek Samsun üçüncüsü oldular. Minikler sevinçlerini Çarsambaspor Kulübü yöneticileri ve teknik heyetiyle ve aileleri ile beraber paylastilar.

“Kupa bizim çocuklara çok yakisti”

U9 ve U10 takiminin miniklerini tebrik eden Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Futbolun kalbi Çarsambali miniklerimiz ile atiyor. Çarsambaspor Futbol Akademisi U9 takimimiz, katildiklari ilk turnuvada Samsun’da düzenlenen mini minikler turnuvasinda son 3 takim arasina kalarak kupanin sahibi oldular. U10 takimimiz Samsun’da düzenlenen minikler turnuvasinda son 4’e kalarak son maçinda Samsunpor’u eleyerek Samsun 3’üncüsü oldular. Çarsambaspor Kulüp Baskanimiz Özkan Yildirim, çocuklarimizin aileleri, sporcu miniklerimiz ve antrenörlerimiz ile bir araya geldik. Kupa bizim çocuklara çok yakisti.”

Kaynak: İHA