Buharkent Tirmanma Yarisi'nin Sembolik Starti Verildi

Aydin’in Buharkent ilçesinde bu yil 3. kez gerçeklestirilen AVIS 2023 Türkiye Tirmanma Sampiyonasi’nin 4. ayagi için sembolik start verildi.

Aydin’in Buharkent ilçesinde AVIS 2023 Türkiye Tirmanma Sampiyonasi’nin 4. ayagi bugün gerçeklestirilecek. Icrypex ana sponsorlugu ve Buharkent Belediyesi’nin katkilariyla Ege Otomobil Sporlari Kulübü tarafindan düzenlenen Buharkent Tirmanma Yarisi, 5 kategoride 45 sporcunun katilimiyla büyük bir heyecana ev sahipligi yapacak.

Buharkent Belediyesi önünde dün gerçeklestirilen sembolik startla baslatilan yarista pilotlar, bugün saat 11.00’de Kayaburnu-Ericek yol ayrimindan start alarak, Muratdagi GES Santrali’nde finisi görecek. 7,59 kilometre uzunlugundaki parkurda iki çikis olarak kosulacak yarisin ödül töreni saat 15.30’da Buharkent Belediyesi önünde gerçeklestirilecek.

“Yaris tutkunu herkesi bekliyoruz”

Türkiye’deki ünlü pilotlarin kupa için mücadele edecegi müthis heyecana ortak olmak için tüm yarisseverleri ilçeye davet eden Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol: “Icrypex ana sponsorlugun destegiyle Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonu AVIS 2023 Türkiye Tirmanma Sampiyonasi’nin 4. yarisini gerçeklestiriyoruz. Ege Otomobil Sporlari Kulübü tarafindan düzenlenen 2023 Buharkent Tirmanma Yarisi, belediyemizin de destegiyle ilçemizde 3. kez gerçeklesecek. Otomobil sporlari tutkunlari ve adrenalini seven herkes, unutulmaz bir yaris deneyimi yasamak için bu firsati mutlaka kaçirmasin. Bu sampiyonada yer alan tüm sürücü ve ekiplere, kazasiz belasiz bir yaris diliyorum” dedi.

Buharkent Kaymakam Vekili Sultanhisar Kaymakami Bahadir Günes ve Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol’un ev sahipliginde gerçeklestirilen sembolik start törenine AK Parti Aydin Milletvekilleri, Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, il ve ilçe protokol üyeleri, TOSFED Sportif Direktörü Murat Kaya, EOSK Baskani Özer Yüce, yarisseverler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA