Bjelica Açiklamasi 'Lige Kadar Fiziki Olarak Daha Hazir Hale Gelecegiz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, rakibin hak ettigi bir galibiyet aldigini belirterek, fiziki olarak lige kadar hazir hale gelmek için çalisacaklarini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Yunanistan’in AEK takimina 3-1 maglup olduklari hazirlik maçinin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Bjelica, rakibin hak ettigi bir galibiyet aldigini belirterek, "Rakibimiz lige hazir bir görüntü sergiledi. Fiziki olarak baktigimizda biraz daha önümüzde yapmamiz gereken isler oldugunu söyleyebilirim. Hala önümüzde bir yol oldugunu gösteren bir maç oldu. Lige kadar kalan bölümde iyi hazirlanip, istenilen seviyeye gelebilmek istiyoruz. Maça baktigimizda firsatlarimiz oldu ama beraberlik golünü bulamadigimiz için sikinti yasadik. 3 gol olduktan sonra bizim için maç zor bir hale geldi. Rakibimize Sampiyonlar Ligi’nde basarilar diyorum" dedi.

Hazirlik maçi oldugu için skoru fazla düsünmediklerini vurgulayan Bjelica, "Bizi asil düsündüren yasadigimiz sakatliklar, elimizde 4 tane stoperimiz var ve maalesef sakatliklar nedeniyle 3’ü aramizda yok. Biz de bu konuyla ilgili olarak elimizden neler geliyor buna bakacagiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA