Bayrakli'da 100'Üncü Yila Özel 'Cumhuriyet Turnuvasi'

Her yil düzenlenen çesitli spor kurslariyla binlerce kisiyi bir araya getiren Bayrakli Belediyesi, Cumhuriyetin 100’üncü yilina ithafen U-12 Cup Cumhuriyet Futbol Turnuvasi düzenledi. 1 Agustos Sali günü baslayacak turnuvaya 32 takim katilacak. Final müsabakasi 23 Agustos’ta gerçeklestirilecek. Baskan Serdar Sandal, “Ilçemizde spora büyük önem veriyoruz ve gelecegin basarili sporcularini yetistiriyoruz. Böyle anlamli dostluk turnuvalari da çocuklarimizin gelisimine katki sagliyor" dedi.

Spora yapilan yatirimlar ve elde edilen basarilarla dikkat çeken Bayrakli Belediyesi, her yil düzenlenen U-12 Cup Futbol Turnuvasi’ni bu yil Cumhuriyetin 100’üncü yilina özel olarak gerçeklestirecek. Manisa ve Izmir’den 32 takimin katilacagi turnuva 1 Agustos Sali baslayacak ve 23 Agustos’taki final karsilasmalari ile sona erecek. Dogançay futbol sahasindaki Cumhuriyet dostluk turnuvasi, yine kiyasiya mücadelelere ve renkli görüntülere sahne olacak. Genç sporcular, sampiyonluk için yaklasik 3 hafta ter dökecek. Karsilasmalari Il Hakem Kurulu tarafindan tayin edilecek hakemler yönetecek. Turnuva sonunda dereceye girenlere kupa, madalya ve çesitli hediyeler verilecek.

"Sporcularimiza basarilar diliyorum"

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Çocuklarimizi, gençlerimizi sporla bulusturuyor, yeteneklerini kesfetmelerine destek oluyoruz ve kendilerini gelistirerek istedikleri alanda ilerlemelerine katki sagliyoruz. Neticesinde elde ettikleri basarilar hepimizin gururu oluyor. Cumhuriyetimizin 100’üncü yilina ithafen düzenledigimiz U-12 Cup Cumhuriyet Futbol Turnuvasi da farkli il ve ilçelerden gelecek basarili genç sporculari dostluk karsilasmalarinda bir araya getirecek. Tüm takimlara ve sporcularimiza basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA