Aziz Yildirim Açiklamasi 'Direnisin Atesini Yakan Fenerbahçe'nin Kendisidir'

Fenerbahçe Gönüllüleri Dernegi tarafindan ‘3 Temmuz’un dünü, bugünü, yarini’ adli panel düzenlendi. Panelde konusan Fenerbahçe Eski Baskani Aziz Yildirim, “Direnisin atesini yakan Fenerbahçe’nin kendisidir. Biz sikelerden mahkemeleri gördük, sonunda beraat ettik. Hayir, öyle degil. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin yasamasini sagladik" dedi.

Fenerbahçe Gönüllüleri Dernegi, Caddebostan Kültür Merkezi’nde ’3 Temmuz’un dünü, bugünü, yarini’ adli panel düzenledi.

Panele Fenerbahçe Eski Baskani Aziz Yildirim, Teknik Direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin eski yöneticileri ve çok sayida Fenerbahçeli katildi.

Program Aziz Yildirim’in baskanlik dönemi ve 3 Temmuz sürecine ait zamanlari içeren video gösterimi ile basladi.

Oturum, katilimcilarin sunumlari ile devam etti.

“Türkiye Cumhuriyeti’nin yasamasini sagladik"

Panelde konusma yapan Aziz Yildirim, "ByLock çikiyor, bizden affettik, fakir bir adamin elinde var, atin içeri gitsin. Bunun acisini ileride daha çok yasayacagiz. Fenerbahçe ne yapti, direnisin atesini yakan Fenerbahçe’nin kendisidir. Ben degilim, ben de buranin bir bireyiyim. Ben giderdim, o günkü sartlarda. Belki baskasi olsa ayni direnisi yapardi, yapmazdi, bilemem. Ama ben vardim, o atesi sizlerle beraber yaktik. Biz sikelerden mahkemeleri gördük. Gitti, geldi, su oldu, sonunda beraat ettik. Hayir, öyle degil. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin yasamasini sagladik" ifadelerini kullandi.

"Baskanlikla ilgili bir düsüncem yok"

Fenerbahçe Spor Kulübü baskanligi ile ilgili de konsan Yildirim, "5 sene önce söyledim, buradan üzülerek gidersiniz dedim. Bunlarin hepsini yasadik. Bugün de söylüyorum, Fenerbahçe parçalanmasin, bölünmesin, birlik ve beraberlik içerisinde olun. Benim sahsimin Fenerbahçe baskanligiyla ilgili bir düsüncesi yok bunu bilin yani. Buraya kizimi alip geldim, mutluyum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA