Vestel'den 'Filenin Sultanlari'na Ziyaret

Vestel, 2023 FIVB Milletler Ligi’nde sampiyonlugu elde eden A Milli Kadin Voleybol Takimi oyunculariyla kutlama için bir araya geldi. Vestel Ticaret A.S. Genel Müdürü Ergün Güler, Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag’i ziyaretinin ardindan ‘Filenin Sultanlari’yla bulustu.

Vestel, 2016 yilindan bu yana destekçisi oldugu Türk voleybolunu dünya arenasinda en iyi sekilde temsil eden A Milli Kadin Voleybol Takimi oyunculariyla sampiyonlugu kutladi. Vestel Ticaret A.S. Genel Müdürü Ergün Güler, A Milli Kadin Voleybol Takimi’nin 2023 FIVB Milletler Ligi’nde elde ettigi tarihi basariyi tebrik etmek amaciyla ilk olarak Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag’I ziyaret etti. ‘Filenin Sultanlari’nin elde ettigi örnek basaridaki rolünden ötürü Üstündag’i kutlayan Güler, ardindan A Milli Kadin Voleybol Takimi’nin oyunculariyla bulustu. Oyuncularla ayri ayri sohbet eden Güler, daha sonra tüm yönetim, teknik ekip ve sporculara Vestel’in inovatif, kolay tasinabilir televizyonu Stream Android TV ve Lightfry XXL fritözünü hediye etti.

Güler bulusmada yaptigi konusmada, “Cumhuriyet tarihinin en basarili kadin hareketlerinden biri olan ‘Filenin Sultanlari’nin FIVB Voleybol Milletler Ligi finalinde elde ettigi tarihi basaridan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu örnek basari bizlere bir kez daha ‘Biz Voleybol Ülkesiyiz’ dedirtti. Basta takim oyuncularimiz olmak üzere bu basarida emegi geçen herkesi bir kez daha yürekten kutluyorum” dedi.

“Kadin sporunun gelismesi önemli”

Sirketin, Sporun toplumlarin gelisiminde oynadigi kritik rolün bilinci ve sporun birlestirici gücünün gelecegi aydinlatacagina olan inanciyla yillardir sporu destekleyen bir teknoloji markasi oldugunu hatirlatan Güler, bu kapsamda kadin sporunun gelisimine ve kadin sporcularin desteklenmesine ayrica önem verdiklerini vurguladi.

A Milli Kadin Voleybol takiminin bugüne kadar elde ettikleri basarilarla, voleybolun hak ettigi ilgiyi görmesine ve sporun ilerlemesine büyük katkida bulunduklarinin altini çizen Güler, “Her zaman vurguladigimiz gibi: Sporun kalbinde Vestel, Vestel’in kalbinde spor var. Bundan sonra da Türk sporunun gelismesi ve uluslararasi arenada daha iyi yerlere gelmesi için destegimizi sürdürecegiz” diye konustu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag ise, Güler’le bulusmasinin ardindan yaptigi açiklamada, “Türkiye Voleybol Federasyonu olarak Vestel ile uzun yillardir is birligi içerisindeyiz. Vestel, Türk voleyboluna verdigi destekle hem Türk voleybolunun gelisimine katki sagladi hem de uluslararasi alanda önemli basarilar elde etmesinde etkin rol oynadi. Ayni zamanda Yönetim Kurulu Üyemiz olan Güler’e ve Vestel ailesine bu nazik ziyaretleri ve hediyeleri için de tesekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA