Türkiye Ikincisi Olan Erzincanli Güresçiye Gençlik Ve Spor Il Müdürü Mumcu'dan Hediye Takdimi

Türkiye Güres Federasyonu tarafindan Sanliurfa’da düzenlenen 11-13 yas Grekoromen Güres Türkiye Sampiyonasinda 44 kg’da Türkiye 2’ncisi olan Ulubey Sariçiçek’e Gençlik ve Spor Il Müdürü Volkan Burak Mumcu hediye taktim etti.

Türkiye Güres Federasyonu tarafindan düzenlenen Seyit Hisirli U11-U13 Grekoromen Türkiye Güres Sampiyonasinda Erzincanli güresçi Ulubey Sariçiçek, Türkiye ikincisi oldu.

Seyit Hisirli U11-U13 Grekoromen Türkiye Güres Sampiyonasi Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi ile Sanliurfa Valiliginin ev sahipliginde 11 Nisan Spor Salonunda yapildi. 850 sporcunun minderde kiyasiya mücadele verdigi grekoromen güres sampiyonasi zevkli ve çekismeli maçlara sahne olurken, sampiyonaya Erzincan Gençlik Spor Kulübünden katilan Ulubey Sariçiçek, 3 rakibini yenerek final maçi yapmaya hak kazandi. Finalde Samsunlu rakibine 5-4 yenilen Sariçiçek Türkiye ikincisi oldu.

Antrenörleri Erol Demir, Serdar Aydemir ve Mehmet Çetin nezaretinde sampiyonaya hazirlanan Ulubey Sariçiçek’in bu basarisi Erzincan’da takdirle karsilandi. Bu çerçevede Erzincan Gençlik ve Spor Il Müdürü Volkan Burak Mumcu da Türkiye 2’nciligi elde eden Sariçiçek’e hediye takdim etti.

Kaynak: İHA