Teakwando Da Sahinbey'in Gururu Oldu

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Rüzgar Yalçin Gençler Milli Takim seçmesinde sampiyon olarak Sahinbey’in gururu oldu.

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Rüzgar Yalçin 22 Temmuz 2023 tarihinde Bursa’da yapilan Gençler Milli Takim seçmelerinde +78 kilo da sampiyon olarak 24-26 Agustos tarihlerinde Estonya’da yapilacak olan Avrupa sampiyonasina katilmaya hak kazandi.

Sporcumuzla gurur duyuyoruz

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Rüzgar Yalçin’in Gençler Milli Takim’inda ortaya koydugu basaridan dolayi gurur duydugunu belirterek “Sahinbey Belediyesi olarak özellikle salon sporlarina ve amatör sporlara büyük önem veriyoruz. Kulübümüzdeki sporcularimizin kendilerine verilen imkânlarin karsiligini basari ile vermesi bizleri ayrica mutlu ediyor. Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularimizdan Rüzgar Yalçin, 17-22 Haziran 2023 tarihlerinde Karaman’da 75 ilden 963 kulüp ve 3.105 sporcunun katildigi Gençler Türkiye Taekwondo Sampiyonasi’nda +78 kiloda Türkiye ikinci olarak bizleri mutlu etmisti. Rüzgar daha sonra 22 Temmuz 2023 tarihinde Bursa’da yapilan Gençler Milli Takim seçmelerinde +78 kilo sampiyon olarak bizleri gururlandirdi. Kendisini tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA