Tayfun Canli'dan TFF Ziyareti

Balikesir’in Edremit Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Canli, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Baskani Mehmet Büyükeksi’yi ziyaret etti. Canli, ilçedeki spor faaliyetleri ile ilgili bilgi verirken, Edremit’te yasayan Sehit ve Gazi yakinlariyla ilgili destek istedigi, TFF Baskani Büyükeksi, Edremit’te ki sehit ve gazi yakinlarini milli maça davet etti.

Edremit Belediye Baskan Yardimcisi Tayfun Canli, Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Mehmet Büyükeksi ve Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can’i ziyaret etti.

Baskan Yardimcisi Canli, yeniden seçilen TFF Baskani Büyükeksi ile Yönetim Kurulu Üyesi Can’i tebrik ederek hayirli olsun dileginde bulundu. Edremit ilçesindeki sportif faaliyetler ve Edremit Belediyesi’nin spora yönelik yatirimlari hakkinda bilgi verdi.

Edremit ilçesinde bulunan Kazdaglari’nin dünyada en bol oksijene sahip yerlerin basinda geldigini belirterek spor kulüpleri tarafindan tercih edilen Bolu ve Afyon gibi Kazdaglari’nin da kamp alani olarak degerlendirebilecegini ifade etti.

TFF Baskani Büyükeksi ziyaret nedeniyle Canli’ya tesekkür ederek, TFF olarak ülkenin dört bir yaninda ki sportif faaliyetleri yakindan takip ettiklerini belirterek Edremitlilere selamlarimi gönderdi. Baskan Büyükeksi, Edremit’te yasayan sehit aileleri ile gazi ve gazi ailelerini A Milli Takimin oynayacagi ilk maçta stadyuma davet etti.

Ziyarette Baskan Büyükeksi ve Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, Tayfun Canli’ya Milli takim formasi hediye etti. Canli ise “Bir dönem futbol oynamis her sporcunun hayali olan Ayyildizli Milli Takim formamizi almaktan gurur ve onur duydum.” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA