Samsunspor, Bodrumspor'u Gole Bogdu

0 kazandi.

Yeni sezon hazirliklarini sürdüren Samsunspor, Düzce’de Bodrumspor ile hazirlik maçi yapti. Ilk yarisi 0-0 tamamlanan karsilasmayi, Samsunspor ikinci yarida buldugu gollerde 4-0 kazandi. Samsunspor’un gollerini Baris Alici (2), Fofana ve Tanque kaydetti.

Samsunspor sahaya Jakup Szumski, Rick Van Drogennen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Marc Bola, Nanu, Soner Aydogdu, Ait Bennasser, Osman Çelik, Gaitan Laura ve Marius 11’i ile çikti. Ilk yari ilk yari golsüz tamamlanirken ikinci yari Okan, Yunus, Satka, Yusuf, Bedirhan, Soner Gönül, Enes, Taylan, Muhammet Ali, Baris, Fofana ve Tanque oyuna dahil oldu.

Bodrumspor ise Diogo Sousa, Üzeyir Ergün, Muhammed Gönülaçar, Süleyman Özdamar, Eren Albayrak, Halil Ibrahim Sevinç, Samet Yalçin, Gökdeniz Bayrakdar, Pedro Brazao, Aldair Balde ve Adem Metin Türk 11’i ile sahaya çikti. Ikinci yari, Yusuf Bozkurt, Osman Kocaaga, Ondrej Celustka, Erkan Degismez, Yekta Kurtulus, Bilal Güven ve Omar Imeri oyuna dahil oldu.

59 ve 83. dakikalarda Baris Alici, 67. dakikada Moryke Fofana, 86. dakikada Douglas Tanque’nin attigi gollerle Samsunspor karsilasmadan 4-0 galip ayrildi.

Hazirlik maçini Ankara Bölgesi’nden Giray Saylan, Vedat Hosnam, Ömer Sözcü ve Utku Dogan yönetti.

Kaynak: İHA