Sampiyon Sporculardan Baskan Ceritoglu Sengel'e Tesekkür

Türkiye’nin yani sira dünyada da önemli basarilar yakalayan Sezer Spor Kulübü sporculari ve antrenörleri Sezer Çalli, Belediye Baskani Filiz Ceritoglu Sengel’i ziyaret etti.

Bu yil içinde düzenlenen ve milli takim seçme kriterleri arasinda bulunan üç büyük sampiyonada basari elde eden üç genç sporcu daha büyük basari hedefleriyle Selçuk’u ve Türkiye’yi temsil etmek için çalisacaklarini belirttiler

Türkiye Kickboks Turnuvasi birincisi ve Dünya Kickboks ikincisi Umut Koçer, “Su an önümüzde Avrupa Kickboks Sampiyonasi’na var. Ona katilacagim. Insallah orada en iyisi olacagim ve sampiyon olacagim” seklinde konustu.

Türkiye Sampiyonasi’nda üçüncü olan Asmin Dinç ise, “Önümüzdeki Milli Takim elemeleri ve Dünya Sampiyonasi’nda birinci olacagim” dedi.

Türkiye Kickboks Turnuvasi 2.’si Dünya Kickboks sampiyonu Naz Yünden, “Türkiye Sampiyonasi’nda birinci oldum ve milli takima katildim. Avrupa Sampiyonasi’nda da birinci olmayi hedefliyorum” ifadelerini kullandi.

"Mutluyuz, gururluyuz"

Sezer Spor Kulübü Baskani ve Antrenörü Sezer Çalli desteklerinden dolayi Efes Selçuk Belediyesi’ne tesekkür ederek, “Bu yil yapilan üç tane büyük sampiyona vardi milli takim seçme kriterleri arasinda bulunan. Bu üç sampiyonada da iki sporcumuz basarili oldular. Puanlamada birinci sirayi aldilar ve Avrupa Kick Boks Sampiyonasi’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandilar. Hem benim için hem Izmir ve Selçuk için bir ilk oldu. Bu ilki basarabildigimiz için mutluyuz, gururluyuz. Çocuklari yetistirebildigimiz için gururluyuz. Belediyemiz de bizlere destek oldugu için çok tesekkür ediyoruz gerçekten. Hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemediler. Çok tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA