Otopark Alanlari Asfalta Hazirlaniyor

Düzce Belediyesi çalismalarina hiz verdigi Siralik Spor Kompleksinde araç otopark alanlarinin asfaltlanmasi için sert zemin iyilestirme çalismasi yapti. 24 saat boyunca sürecek çalismalarda stat çevresinde yer alacak otopark alanlarinin hafta basina hazir olmasi planlaniyor.

Düzce Belediyesi sporcularin rahat ve nezih bir ortamda çalismasini saglamak ve spora tesvik için önemli bir merkez haline gelecek Siralik Spor Kompleksi’nde çalismalarina hiz verdi. Geçtigimiz günlerde TFF yetkilisinin incelemesinden basariyla geçen stadin çevresinde bu kez de araç otopark alanlarinin düzenlenmesi ve asfaltlanmasi yapiliyor. Çok sayida ekip ve aracin 24 saat esasina göre çalistigi komplekste hafta sonu ara vermeden asfaltlama yapilacak. Yeni haftaya girerken stat çevresinde araçlarin park etmesi için ayrilan otopark alanlarinin kullanima açilmasi planlaniyor.

En kisa sürede maçlara ev sahipligi yapmasi için çalismalarin sürdügü Siralik Spor Kompleksi stat alaninda çevre düzenlemesi için de çalismalar en kisa zamanda baslayacak.

Kaynak: İHA