Kocasinan'in Boks Sporcusu Ayla Firat, Türkiye Sampiyonu Oldu

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu 60 kiloda Ayla Firat, Türkiye Boks Federasyonu tarafindan organize edilen Üst Minik Erkek ve Kadinlar müsabakalarinda Türkiye Sampiyonu oldu ve altin madalya kazandi. Firat, elde ettigi basariyla Agustos ayi içerisinde Slovenya’da yapilacak olan Avrupa Sampiyonasina katilmaya hak kazandi. Sporcuyu basarisindan dolayi kutlayan Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek vererek, sampiyon sporcular yetistirdiklerini belirterek; “Sporcularimiz bizim yüz akimiz. Kocasinan’in adini daha nice sampiyonluklarla dünyaya duyuracagiz” dedi.



Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Ayla Firat, 15-23 Temmuz tarihleri arasinda Kars’ta düzenlenen ve 640 sporcunun katildigi Üst Minik Erkek ve Kadinlar Türkiye Ferdi Boks Sampiyonasi’nda Kayseri’yi gururlandirdi. 60 kiloda Ayla Firat, Üst Minik Kadinlar müsabakalarinda Türkiye Sampiyonu oldu ve altin madalya kazandi.

Sporcuyu basarisindan dolayi kutlayan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar; “Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Bas Antrenörü Fatih Töme ve yardimcilari Ihsan Töme ile Burak Benk, hocalarimizi tebrik ediyorum. Basarilarinin devamini diliyorum. Sporcularimiz bizim yüz akimiz. Kocasinan’in adini daha nice sampiyonluklarla dünyaya duyuracagiz. Kocasinan Belediyesi olarak, her yasta ve her bransta sporu yayginlastirmak için her türlü imkanimizi seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bizlere bu gururu yasattiklari için Kayseri adina bir kez daha tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Basarida Baskan Çolakbayrakdar’in ve Kocasinan Belediyesi’nin büyük bir payi oldugunu söyleyen Ayla Firat ise desteklerinden dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.

Kaynak: İHA