Kepezspor, Yeni Sezonun Startini Verdi

ANTALYA – Antalya’nin Kirmizi beyazli ekibi Kepezspor, ‘Sampiyonluk yolunda senin de payin olsun’ diyerek bayrak kampanyasi baslatti. Bayrak kampanyasinin startini veren Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, “Kepezspor hepimizin” dedi.

Kepezspor, ‘Sampiyonluk yolunda senin de payin olsun’ sloganiyla bayrak kampanyasi baslatti. Kampanyanin startini Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü verdi. Kepezspor Baskani Ismail Iltemir, Kepezspor Kulüp Baskan Yardimcisi Mürsel Can, Kepezspor Teknik Direktörü Çagdas Çavus, Kepezspor yönetimi ve futbolcularin katilimiyla kampanyanin tanitimi yapildi. Toplantinin açilis konusmasini gerçeklestiren Kepezspor Baskani Ismail Iltemir,“2023-2024 sezonumuz Antalya için Kepezimiz için hayirli ugurlu olsun. Bu yil birçok basariya imza atacagimizi düsünüyorum. Daha güçlü olmak için bugün bayrak kampanyasi baslatiyoruz. Vatandaslarimizdan destek bekliyoruz” dedi.



“Bu kampanya çok önemli bir adim”

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü de, bir araya gelis sebeplerinin Kepezsporluluk bilincini bütün hemsehrilerle paylasma noktasinda farkli bir bilinci ortaya çikarmanin ilk adimi oldugunu söyledi.

Sehrin sahiplendigi bir takimin farkli bir sekilde gelecege yürüdügünü belirten Baskan Tütüncü, “Bu sebepten dolayi bugün taraftarlik bilincini, aidiyet bilincini bütün hemsehrilerimizle paylasma konusunda önemli bir baslangici gerçeklestiriyoruz. Bu anlamda bu kampanya çok önemli bir adim” dedi.



“Gençlerimiz için rol model”

Kepezspor’un kuruldugundan bu yana çok önemli basarilar elde ettigine deginen Baskan Tütüncü, “Biz Kepezspor’un bütün faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Belediye olarak en temel amacimiz halka ve özelliklede gençlere spor yaptirmak. Halka ve gençlere spor yaptiran bir belediyenin lokomotif bir ekibinin olmasi gerekir düsüncesiyle futbolunda içinde bulunmus oldugu bu popüler durumdan kaynakli olarak önemli bir lokomotif oldugunu ifade etmeliyiz. Futbol A takimizin basaridan basariya kosuyor olmasi gençlerimiz içinde çok önemli bir rol model Hem kentimizin tanitimi, hem de belediyenin sportif faaliyetleri bakimindan esas amaci olan halka, çocuklara, gençlere spor yaptirma bakimindan futbol takimizin çok çok basarili olmasi gerekiyor. Biz bu basarilari elde ederken de biz hep beraber sehir olarak takima sahip çikmaliyiz. Sezon baslari bu is için çok önemli bir firsat Bugünde Kepezspor’a destek mahiyetinde bir bayrak kampanyasinin baslangici gerçeklesiyor. Herkesin çorbada tuzu bulunmasi, herkesin takima aidiyetini gösterecegi bir alanin olusmasi bakimindan bu kampanyanin çok yerinde oldugunu düsünüyorum. Arkadaslarimiz bu bayrak kampanyasiyla Kepezspor sevgisini, ilgisini, farkindaligini bayrak bayrak sehrin her noktasina tasiyacaklar. Ben bu kampanyaya destek verecek olan bütün herkese tesekkür ediyorum. 2023-2024 sezonunun Kepez futbol olarak çok daha farkli bir sekilde degerlendirilecegine inaniyorum. Insallah takimimiz önemli bir basari elde edecek. Basarilarin kalici olmasi basarimiz kadar önemli” diye konustu.



Kepezspor bizim”

“Kepez spor bizim” diyerek sözlerine devam eden Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, “Kepezspor sehrimizin de önemli alt yapi kulüplerinden birisi olacak. Gönlümüzden geçen; ülke çapinda alt yapida büyük büyük potansiyeller elde etmis bir kulüp olma yolunda ilerleyelim istiyorum. 120 binden fazla gencimiz var. Bu çok büyük bir zenginlik, böylesi bir genç nüfusa sahip olmak. Bu genç nüfus içinde spora ilgi duyan var. Kesfedilmeye bekleyen genç yetenekler var. Bu genç yetenekleri spor dünyasina kazandirmak bizim en önemli hedefimiz. Iste bu hedefi gerçeklestirecek olanda Kepezspor Kulübü Kepezspor futbol takimi bu anlamda çok önemli bir fonksiyonu üstleniyor. Bugün Kepezspor’a destek vermek, bu ideallere, bu ülkülere destek vermek anlaminda da çok kiymetli” dedi.

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü sözlerini tamamlarken Kepezspor AS. Baskani Ismail Iltemir ve Kepez Spor Kulüp Baskani Hakan Çatal’a da tesekkür etti. Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü açiklamalarinin ardindan gazetecilerin sorularini cevapladi. Bir gazetecinin yeni sezondaki beklentisini sormasi üzerine Baskan Tütüncü, “Kepez spor’un geçen sezon ve bir önceki dönemde ortaya koydugu basari önemli bir basariydi. Bu basariyi tebrik etmek gerekiyor. Final oynamak bu takimi buraya getirmek çok kolay bir is degildi. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Kepezspor’da 30 yili geride birakmak kolay bir sey degil. Her sezon yeni heyecanlarla baslar. Biz bu sezonu da iyi bir noktada tamamlama arzusundayiz” diye konustu.



“Bayrak kampanyasini çok önemsiyorum”

Bayrak kampanyasi hakkindaki bir soru üzerine de; “Ben bu bayrak kampanyasini çok önemsiyorum. Bir takim ile sehir arasinda güçlü bir duygusal bag kurulmali ki o bag takimlari var etsin, gelecege güçlü bir sekilde tasisin. Takimlar sehrin ayrilmaz bir unsuru olarak gelecege yürüsün. En önemli hedefimiz; Kepezpor’u Antalya’nin bir markasi olarak tanimlamak durumundayiz. Bugün Antalyaspor bu kentin ortak degeri ise bizde Kepezspor’u kurumsallasmis ve söyledigim ilkeler etrafinda hedeflerini net bir sekilde belirlemis, hedeflerine odaklanmis bir kulüp olarak sehre tanitmak ve sehrin önemli bir markasi haline getirme durumundayiz” dedi.

Kaynak: İHA