Hayri Özkeçeci, Yesil Sahada Anildi

Merhum Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Hayri Özkeçeci adina düzenlenen Futbol Turnuvasi’nda kupalar sahiplerini buldu. 22 farkli takimdan 462 sporcunun forma giydigi organizasyonda sampiyon, 48 heyecan dolu maçin ardindan belirlendi.

Sehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) is birligi ile U13 yas grubunda, 22 farkli kulüpten 462 genç yetenegin katilimiyla düzenlenen heyecan dolu organizasyonda, derece siralamasi ayirt edilmeksizin tüm sporcular ödüllendirildi.

M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde düzenlenen organizasyona, Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, AK Parti Gaziantep Il Baskani Murat Çetin, Gaziantep Gençlik ve Spor Il Müdür V. Levent Demir, Gaziantep ASKF Baskani Abdülkadir Gözegir, Türkiye Futbol Antrenörleri Dernegi Gaziantep Sube Baskani Ismet Savcilioglu, Türkiye Futbol Federasyonu Gaziantep Il Temsilcisi Vahdettin Balsu ile Merhum Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Hayri Özkeçeci’nin yakinlari ve çok sayida kulüp yöneticisi katildi.

"Ismini yasatmaktan onur duyuyoruz"

Yesil sahanin yildizlarinin mutlulugunu paylasan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, tören esnasinda yaptigi konusmada merhum Mehmet Hayri Özkeçeci’nin adini yasatmaktan onur duyduklarini kaydetti.

Fadiloglu, su sözleri kaydetti:

“Hayri Bey; çok yakin bir çalisma arkadasimiz, çok degerli bir abi, oldukça müstesna bir yol arkadasiydi. Onu, adini verdigimiz bu tesiste çok kiymet verdigi sporcular ve spor insanlariyla birlikte aniyor, adini bu sekilde yasatiyor olmaktan onur duyuyoruz. Gaziantep ASKF ile is birligi içerisinde düzenledigimiz turnuvada 22 farkli takimdan 462 sporcuyu misafir ettik. Centilmence yarisan, yeteneklerini sergileyen, sosyal iliskilerini pekistiren yesil sahanin genç yeteneklerini yürekten kutluyor, spor kariyerlerinde basarilar diliyor, bu güzel organizasyonun ilk düdügünden son düdügüne büyük emek veren çalisma arkadaslarima ve paydas kurumlarimizin degerli temsilcilerine bir kez daha tesekkür ediyorum.”

Her yönüyle örnek bir insandi

Organizasyonun ödül töreninde konusma yapan Gaziantep ASKF Baskani Abdülkadir Gözegir, Merhum Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Hayri Özkeçeci’nin her yönüyle örnek bir insan oldugunu söyledi.

Baskan Gözegir, sunlari söyledi:

“Hayri Bey, her yönüyle örnek bir insandi. Sporu çok seven ve destekleyen çok kiymetli bir degerdi. Onu bu vesile ile rahmetle aniyoruz. Sehitkamil Belediyemiz, bir kez daha futbol özelinde spora olan destegini sürdürdü. Çocuklarimiza, gençlerimize en iyi sartlarda yarisma, ögrenme, eglenme firsatlari sundu. Tesislerin kapilarini yil boyunca amatör spor faaliyetlerine açan Sehitkamil Belediye Baskanimiz Sayin Ridvan Fadiloglu ve kiymetli ekibine sonsuz tesekkür ediyor, organizasyona katilan ve dereceye giren tüm kulüplerimizi kutluyorum.”

Kaynak: İHA