Galatasaray'in Sponsoru Sanliurfaspor'a Da Sponsor Oldu

Galatasaray’a sponsor olan GKN Kargo, Trendyol 1. Lig’in yeni ekiplerinden Sanliurfaspor’a da sponsor oldu

Imzalanan sözlesme ile Sanliurfaspor takiminin, 2023-2024 sezonunda yurt içi ve Ziraat Türkiye Kupasi ön eleme maçlarinda formasinin iki kolunda logo hakki GKN Kargo’nun oldu. Takim tesislerinde düzenlenen törene, Sanliurfaspor Kulüp Baskani Haçim Izol, GKN Kargo Yönetim Kurulu Baskani Gökhan Akyürek, Sanliurfa Valisi Salih Ayhan, Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, kulüp yönetim kurulu, taraftar ve gazeteciler katildi.

Sanliurfaspor Kulüp Baskani Haçim Izol, yaptigi konusmada, “Kendileri bizim sag ve sol kol sponsorlugumuzu almislardir. Tesekkür ediyorum, kendine de hayirli olmasini diliyorum. Buradan özellikle Sanliurfasporlu taraftarlarimiza, derneklerimize, Sanliurfaspor’u seven bütün bilesenlerimize ve tüm Türkiye’deki Sanliurfasporlulara da bütün hemsehrilerimize de GKN Kargo’nun artik Sanliurfaspor’un kargosu oldugunu ve bu konuda da hassasiyet göstermelerini önlemle rica ediyorum, tesekkür ediyorum” dedi.

GKN Kargo Yönetim Kurulu Baskani Gökhan Akyürek ise “Allah bize nasip etti, dün Galatasaray Spor Kulübü ile kol anlasmamizi imzaladik, bugün de tekrardan yüce Allah’im nasip etti, Sanliurfaspor arasinda sag ve sol kol sözlesmesini imzaliyoruz. Desteklerimiz devam edecektir" ifadelerini kullandi.

Törende, Vali Ayhan ve Beyazgül de birer konusma yaparak hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Yapilan konusmalarin ardindan sponsorluk anlasmasi imzalandi.

Kaynak: İHA