Filenin Akreplerinde Ilk Imza Kirimli'dan

Yeni sezon hazirliklarina devam eden Antalyaspor Voleybol Takimi, Hatice Nur Kirimli ile sözlesme imzaladi. Antalyaspor Hasan Subasi Tesisleri’nde gerçeklesen imza törenine Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Onur Öntas, Mutlan Erdem ve Genel Koordinatör Abdullah Saraçoglu katilim gösterirlerken; törende Voleybol Takimi Idari Menajeri Veysel Gürsoy da hazir bulundu.

Törende söz alan Yönetim Kurulu Üyesi Mutlan Erdem, Hatice Nur’un ortaokul yillarindan beri voleybol oynadigini ve dogup büyüdügü Istanbul’da Fenerbahçe, Marmara Akademi gibi kulüplerde oynadiktan sonra lisans egitimi için Antalya’ya geldigini söyleyerek; 1.81’lik smaçörün ayni zamanda Akdeniz Üniversitesi Tip Fakültesi dördüncü sinif ögrencisi oldugunu ekleyerek sözlerini sonlandirdi.

Törene katilim gösteren bir diger Yönetici Erhan Onur Öntas ise Kirimli’nin daha önce Kepez Belediyesi ve Açi Koleji takimlarinda basari ile forma giyerken tip egitimini de sürdürmesini oldukça önemsediklerini belirttikten sonra sporcunun 2016 senesinde düzenlenen Balkan Turnuvasi’na katilan U16 milli takimimizin da kadrosunda da yer aldigini hatirlatti.

Imzaladigi sözlesme ile birlikte bundan böyle kirmizi beyazli formayi giyecek olan Kirimli, Antalya’yi çok sevdigini ve Antalya’nin en büyük markasi Antalyaspor’un çatisi altinda olacak olmaktan dolayi büyük mutluluk ve heyecan duydugunu ifade ettikten sonra tören fotograf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: İHA