Didim Altinkumspor'da Yeni Yönetimi Basinla Tanisti

Aydin Süper Amatör Lig’de ilk kez mücadele edecek olan Altinkumspor’un yeni yönetim kurulu ilçede görev yapan basin mensuplariyla bir araya geldi.



Didim’de bir kafede gerçeklestirilen kahvaltili basin toplantisina Altinkumspor Kulüp Baskani Özgür Makasçioglu ile yönetim kurulu üyeleri katildi.

Basin toplantisinda konusan Kulüp Baskani Makasçioglu yeni yönetim kurulunu tanitarak konusmasina baslarken “Bu sezon Aydin Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecegiz. 6 yilda kulübümüzü ikinci amatörden süper amatöre tasidik. Bu sezon Ali Cihan Dogan asbaskan, Nuh Ali Yilmaz Altyapinda sorumlu baskan vekili, Yunus Genç baskan yardimcisi, Serhat Gülen, Caner Pinarli ve Atakan Erdogan futbol komitesi, Akin Akbey ise Aydin’da yazismalarimiz ve ASKF olan iliskilerimizi takip edecek” dedi.



Yeni bir ekiple sezona basladiklarini kaydeden Makasçioglu 1milyon 250 bin TL’lik bir bütçe olusturduklarini kaydederek, isim sponsoru, konser, forma satisi ve bagislarla bütçeyi olusturmaya gayret edeceklerini söyledi.

Tesislesme için görüsmeler yaptiklarini kaydeden Makasçioglu, altyapiya da önem vereceklerini dile getirdi.

Geçen sezon sampiyon olan takimi bozmak istemediklerini belirten Makasçioglu Agustos ayi sonuna kadar takimi hazirlayip sezona baslamak istediklerini de ifade etti.

Kaynak: İHA