Büyüksehir'den Gençlere Ayak Tenisi Sahasi

Antalya Büyüksehir Belediyesi, gençler arasinda yogun ragbet gören ayak tenisi sporunun gelismesi için Beach Park’ta iki adet ayak tenisi sahasi olusturdu.



Antalya Büyüksehir Belediyesi ücretsiz spor kurslarinin yani sira yeni semt spor alanlariyla da her yastan Antalyaliyi sporla bulusturuyor. Büyüksehir Belediyesi özellikle gençler arasinda yogun ragbet gören ayak tenisi sporunun gelismesi için de çalisiyor. Bu çerçevede Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi tarafindan Beach Park’ta iki adet ayak tenisi sahasi olusturuldu.

Özellikle gençlerin ve çocuklarin ayak tenisine yogun ilgi gösterdigini söyleyen Antalya Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskani Türker Ahmet Özay, “Sürekli yeni tesisler yapmaya, halkimizin talepleri isiginda her türlü spor tesisini açmaya çalisiyoruz. Ayak tenisi oynamak isteyenlerin yararlanabilecegi çok güzel 2 saha olusturduk. 24 saat açik gece isiklandirmamiz var. Rezervasyon uygulamasi yok. Isteyen istedigi saatte gelip burada partneriyle ayak tenisi oynayabilir. Tüm Antalyalilari ayak tenisi oynamaya davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA