Aydinli Ögrenciler Türkiye Finalleri'ne Yükseldi

Aydin’in Kösk ilçesinde bulunan 100.Yil Atatürk Ortaokulu ögrencileri, Anadolu Yildizlar Ligi Atletizm Türkiye Sampiyonasi yari finallerinde basari elde ederek Türkiye Finalleri’ne yükseldi.



Anadolu Yildizlar Ligi Atletizm Türkiye Sampiyonasi Yari Finali, geçtigimiz gün Manisa’nin ev sahipliginde gerçeklestirildi.

Aydin’i temsilen yari finallerde ter döken Aydinli ögrenciler, elde ettikleri basarilarla Türkiye Finalleri’ne katilmaya hak kazandi. Büyük bir mücadeleye sahne olan müsabakalarda ter döken Iremsu Zeybek yüksek atlamada 1., Ömer Selim 800 metrede 2., Olcay Köroglu ise bayrak takiminda 3. oldu.

Konu ile ilgili Aydin Il Milli Egitim Müdürlügü’nden yapilan paylasimda “Türkiye Sampiyonasi Finallerindeyiz. Manisa’ da yapilan Anadolu Yildizlar Ligi Atletizm Türkiye Sampiyonasi yari finalde Aydin’imizi temsilen yarismalara katilan Kösk 100. Yil Atatürk Ortaokulu kiz ve erkek takimlarimiz Türkiye Sampiyonasi finallerine gitmeye hak kazanmislardir. Ögrencilerimiz, Iremsu Zeybek yüksek atlamada 1. olarak altin madalya, Ömer Selim 800 metrede 2. olarak gümüs madalya, Olcay Köroglu ise bayrak takiminda 3. olarak bronz madalya almislardir. Ögrencilerimizi tebrik eder, basarilarinin devamini dileriz. Emeklerinden dolayi ögretmenimiz Nuri Atsak’a da tesekkür ederiz” ifadeleri yer aldi.

Kaynak: İHA