Arguvanspor'da Sezon Öncesi Moral Yemegi

TFF 3. Lig ekiplerinden Malatya Arguvansporlu futbolcu ve teknik heyet moral yemeginde bir araya geldi.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Malatya Arguvanspor yeni sezon hazirliklarina basladi.

Teknik direktör Okan Kopan yönetiminde yeni sezonun ilk antrenmanini yapan mavi-beyazlilar aksam saatlerinde ise Kulüp Baskani Cemal Altun tarafindan verilen yemek programina katildi.

Kulüp tesislerinde gerçeklesen programa Arguvan Belediye Baskani Mehmet Kizildas, Malatya Arguvanspor Kulüp Baskani Cemal Altun, ikinci baskan Turgut Özal Tip Merkezi Karaciger Nakli Enstitüsü Baskani Prof. Dr. Sezai Yilmaz, teknik heyet ile yönetim kurulu üyeleri katildi.

Programda ilk olarak konusan Malatya Arguvanspor Teknik Direktörü Okan Kopan, “2023-2024 futbol sezonunda isimiz çok zor, dogru isler yaparak ve çalisarak basarili olacagimiza eminim. Baskanlarimizin sartlarimizi iyilestirmek için göstermis olduklari çabaya layik olmak için elimizden gelenin fazlasini yapacagiz” dedi.

Mücadelelerinin Arguvanspor için oldugunu kaydeden Malatya Arguvanspor Kulübü Baskani Cemal Altun, “Malatya Arguvanspor Kulübü olarak Türkiye’de ender bir yönetimimiz. Hepimiz Arguvanspor’u bir yerlere getirmek için mücadele ediyoruz. Kimimiz maddi olarak paramizi, kimimiz manevi olarak sevgimizi katiyoruz. Ilk günden beri biz çirkeflikle gelen hiçbir galibiyeti istemedik. Alin terimizle, hakkimizla, gelen her galibiyeti isteriz bu bizim olmazsa olmazimizdir” ifadelerini kullandi

Arguvan’in küçük görünen ama büyük bir ilçe olduguna vurgu yapan kulübün ikinci baskani olan Prof. Dr. Sezai Yilmaz da, “Arguvan belki çok küçük bir yer gibi geliyor gözünüze ama ismi tasvir edemeyeceginiz kadar büyük bir ilçedir. Arguvanspor’un maçlarini izlerken hep çok mutlu oldum. Geçen sezon çogu maç berabere bitti. Bazi maçlari galibiyetle aldik. Ama çok iyi mücadele ettiler. O mücadele ruhunu kaybetmemeleri çok önemliydi. Sizlerde Arguvanspor’u kendi ailenizin bir isi görün ve kaninizin son damlasina kadar mücadele edin. Emin olun o zaman basari kendiliginden gelecektir. Burada bir kolej havasi olusturun, hep idealist olun, hep amatör ruhlu olun, profesyonelsiniz ama o amatör ruhu kaybetmeyin ve birbirinize destek olun. Ben ümit ediyorum ki bu sene, herkesi sevindirecek iyi sonuçlar alacaksiniz. Hepinize basarilar diliyorum” seklinde konustu.

Teknik heyet ile futbolculara güvendiklerini belirten Arguvan Belediye Baskani Mehmet Kizildas ise güzel bir futbol sezonu geçirilmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA