Kartepe'nin Söhretleri Sahaya Çikti

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birligi tarafindan düzenlenen 2. Söhretler Turnuvasi heyecan dolu karsilasmalara sahne oldu.

Söhretler Turnuvasi’nda 40-49 yas grubunda 12, 50 yas ve üzerinde 7 takim mücadele ediyor. Derbent Stadi’nda yapilan karsilasmalarda 40-49 yas grubu 30 dakikadan iki devre, 50 yas üstü 25 dakikadan iki devre halinde mücadele ediyor. Eleme usulüyle yapilan turnuvada 31 Agustos Persembe günü final karsilasmasi ile sampiyon takim belli olacak.

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birligi tarafindan düzenlenen 2. Söhretler Turnuvasi’nda 40-49 yas guruplarinda A gurubunda Acisu, Esme, Uzunçiftlik, Masukiye, Nusretiye, Suadiye B gurubunda Sirinsipor, Köseköy Istasyon, Arslanbey, Sarimese, Uzuntarla, Derbentspor yer alirken, 50 yas üstünde Sarimese, Nusretiye, Arslanbey, Köseköy, Sirinspor, Suadiye ve Derbentspor mücadele ediyor.

Takimlara basarilar dileyen Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Bu turnuvada tatli bir rekabet, çokça dostluk var. Kartepe’miz için artik klasiklesen Söhretler Turnuvasi’nda 19 takim mücadele etmektedir. Kartepe’mizin çinarlarinin bu örnek davranislarindan dolayi tebrik ediyorum. Her yasta spor yapilabileceginin en iyi göstergesi bu turnuvadir" dedi.

Kaynak: İHA