Amir Hadziahmetovic Açiklamasi 'Deplasmana Daha Avantajli Bir Skorla Gidiyoruz'

Besiktasli oyuncu Amir Hadziahmetovic, Tirana maçinin ardindan, “Deplasmana daha avantajli bir skorla gidiyoruz” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçinda Besiktas, Arnavutluk temsilcisi Tirana’yi 3-1 maglup etti. Maçin ardindan Besiktas’in 26 yasindaki Bosnali futbolcusu Amir Hadziahmetovic basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Sezonun ilk maçlarinin fiziksel açidan her zaman zor oldugunu dile getiren Amir, “Biz maçin genelinde iyi bir maç çikardigimizi düsünüyorum. 90 dakika boyunca maçi kontrol ettik. Son dakikalarda buldugumuz 3. gol, skoru bizim acimizdan daha avantajli hale getirdi. Deplasmana daha avantajli bir skorla gidiyoruz” seklinde konustu.



“Burak Hoca da yeni fikirler getiriyor”

26 yasindaki futbolcu, bugünkü maça farkli bir sistem üzerinde çalisarak, sahaya çiktiklarini belirterek, “Farkli sistemler üzerine çalistik. Farkli sistemler deniyoruz. Bu da onlardan birisiydi bugün. Burak Hoca da yeni fikirler getiriyor. Herkes de kendisini dinliyor, kendisine saygi duyuyor. Bu maç için bu sekilde farkli bir sey denemis olduk” seklinde konustu.



“Kariyerimin en zor sezon basi hazirligini geçirdigimi söyleyebilirim”

Kamp sürecinin nasil geçtigiyle alakali sorulan soruya Bosnali oyuncu, “Bence çok iyi bir sezon basi hazirligi geçirdik. Ben de kariyerimin en zor sezon basi hazirligini geçirdigimi söyleyebilirim. Bu iyi çalistigimizi gösterir. Ilk maç olsa da bu görüntüyü 90 dakikaya yayabilecegimizi gösterdik” diye cevapladi.

Kaynak: İHA