Fenerbahçe, Yeni Transferleriyle Galibiyete Uzandi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçinda Zimbru’yu 5-0 maglup ederken, yeni transferlerin performansi göz doldurdu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçinda Fenerbahçe, sahasinda FC Zimbru Chisinau ile karsilasti. 11. dakikada Dusan Tadic’in pasinda Ferdi Kadioglu’nun ceza sahasi disi sol çaprazindan attigi golle 1-0 öne geçen Fenerbahçe 2 dakika sonra Ryan Kent’in ayagindan buldugu golle skoru 2-0 yapti. 2. golün asistine imza atan Edin Dzeko, 61. dakikada golü atan isim oldu. 63. dakikada ise sahneye Szymanski çikti. Bu sezon takima dahil olan Polonyali oyuncu, attigi golle farki 4’e yükseltti. 84. dakikada Tadic’in yerine oyuna dahil olan Joshua King, 88. dakikada mücadelenin skorunu belirleyen golü atti. Sari-lacivertliler sahadan 5-0 galip ayrilarak turun kapisini araladi.

Mücadeleye 11’de baslayan Alexander Djiku, savunmada iyi performans sergilerken, Szymanski, Ryan Kent ve Dusan Tadic birer gole katki sagladi. Bosnali yildiz Dzeko ise müsabakayi 1 gol, 1 asistle tamamladi.

Fenerbahçe - Zimbru eslesmesinin ikinci maçi 1 Agustos Sali günü Kisinev’de oynanacak.

Kaynak: İHA