Arguvanspor Konaklama Tesisine Kavusuyor

Malatya’nin Arguvan ilçesinde tadilat islemleri tamamlanan Arguvanspor Kulübü’nün konaklayacagi tesis hizmete giriyor.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan mavi- beyazli Malatya Arguvanspor yeni sezonda ilçedeki konaklama tesisine yerlesecek. Maçlarini oynayacagi sahanin içinde UEFA kriterlerine uygunluk belgesi alan Arguvanspor Kulübü takimin konaklayacagi tesisteki tadilat çalismalarinda sona geldi.

Teknik heyet ile sporcularin her türlü ihtiyacinin karsilanabilecegi bir sekilde dizayn edilen 55 odali tesiste çevre ve peyzaj çalismalari da tamamlandi.

Hayirsever vatandaslarin katkilari ile yapilan çalismalara iliskin açiklamalarda bulunan Arguvan Belediye Baskani Mehmet Kizildas, “Takimimiz yeni sezonda hem ilimizi, hem de ilçemizi gururla temsil edecek. Tüm Arguvanli dostlarimizin Malatyali hemsehrimizin Malatya Arguvansporumuza maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Bu tesisin hazirlanmasinda çok sayida hemsehrimizin emegi ve destegi var. Herkes canla basla çalisti. Bir takimi ayakta tutmak çok kolay degil. Hakikatten agir bir yükü var, biz çok küçük bir ilçe olmamiza ragmen 7 bin nüfuslu bir ilçeyle profesyonel ligde takimizi ayakta tutuyoruz” diye konustu

Kaynak: İHA