Antalyaspor Ghacha Ile Yollarini Ayirdi

Antalyaspor, Houssam Eddine Ghacha ile yollarini ayirdi. Cezayirli futbolcu, Tunus’un Esperance takimina transfer oldu.

Antalyaspor, 2023-2024 sezonu kadro yapilanmasi çerçevesinde kadroda düsünülmeyen ve yeterli verim alinamayan oyuncularla yollarimini ayirmaya devam ediyor. Daha önce Alperen Uysal, Admir Mehmedi ve Shoya Nakajima ile gerçeklesen ayriliklarin ardindan son olarak da Houssam Eddine Ghacha ile yollar ayrildi.

Kulüpten yapilan yazili açiklamada, kadroda düsünülmeyen oyuncularin fesih bedelleri üzerinden yapilan tasarrufun 2 milyon 850 bin euroyu buldugu belirtildi.

Daha önce kadroda bulunan 8 kiralik oyuncunun kulüplerine dönmesinin ardindan sözlesmesi sona eren Fedor Kudriashov ile yollarin ayrildigina dikkat çekilen açiklamada, yönetimin sözlesmeleri devam eden ve teknik ekibin raporuna göre verim alinamadigi için kadroda düsünülmeyen oyuncularla görüsmelerini sürdügü kaydedildi. Açiklamanin devaminda ise su ifadelere yer verildi:

“Baskanimiz ve yönetim kurulumuzun uzun süreçli ve yogun çabalari ile Bodrumspor formasi giyecek olan Gökdeniz Bayrakdar’dan kazanilan bonservis bedeli de dahil olmak üzere Luyindama’nin alacagindan yapilan önemli derecede indirimin yani sira, Alperen, Mehmedi ve Nakajima’nin fesih bedellerinden elde edilen tasarruf, yaklasik 2 milyon 300 bin euro’yu bulmustu. Baskanimiz ve yönetimimizin Cezayirli futbolcu Houssam Ghacha’nin menajeriyle yapilan ve yaklasik 2 ay süren müzakerelerin ardindan kulübümüze 535 bin euro’luk daha tasarruf saglayarak ayrilmasi konusunda anlasmaya varilmistir. Böylelikle kadromuzda düsünülmeyen oyuncularin fesih bedelleri üzerinden yapilan tasarruf 2 milyon 850 bin euro’yu bulmustur. Kadroda düsünülmeyen bazi oyuncularimizla da görüsmelerimiz devam etmektedir.”

Kaynak: İHA