Karacabey'de Açik Yüzme Havuzu Ilgi Görüyor

Karacabey Belediyesi tarafindan faaliyet gösteren açik yüzme havuzu, 20 günlük sürede 2 bini askin kisiye hizmet verdi. 12 yas alti çocuklarin ücretsiz faydalandigi havuz, yaz boyunca ilçe halkina hizmet verecek.

Karacabey Belediyesi tarafindan Atatürk Kültür Parki içerisinde faaliyet gösteren yüzme havuzu tesisleri, yaz sezonuyla birlikte faaliyetlerine bir kez daha basladi.

Yediden yetmise tüm vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi tesislerde, son bir haftada 912 kisi, toplamdaysa bu yilin ilk 20 gününde 1977 kisi havuzdan faydalanmis oldu.

Her yasa hitap ediyor

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan,“Bir yanda serinlemek isteyen vatandaslarimiz için diger yandan da spor maksadiyla bu havuzumuzu kullanmak isteyen vatandaslarimiz için havuz faaliyetlerimizi her yasa hitaben sürdürüyoruz. Karacabey’de spora yapilan yatirimlarimiz ile tek branstaki spor dalini, bugün onlarca bransa yaydik. Binlerce lisansli, on binden fazla da sporsevere ulastik. Son bir hafta boyunca spor tesislerimizdeki genel sayiya bakacak olursak;basketbolda 217 sporcu, karatede 119, jimnastikte 191, zumbada 136, voleybolda 138, masa tenisinde 5, kort tenisinde 38, pilateste 28, halisahalarimizda 184, okçulukta 478 sporcuya hizmet vermisiz. Toplamda 1532 sporcu, son bir hafta içerisinde tesislerimizden faydalanmis durumda. Tüm halkimizi tesislerimizin imkanlarindan faydalanmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA