Wilfried Zaha, Istanbul'a Geldi

Galatasaray’in transfer görüsmelerine basladigi Wilfried Zaha, Istanbul’a geldi.

Yeni sezon öncesi transfer çalismalarini sürdüren Galatasaray, Ingiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace ile sözlesmesi sona eren Wilfried Zaha’nin transferi için baslattigi görüsmeler sonrasi oyuncu Istanbul’a geldi. Galatasaray, bu transferi aksam saatlerinde Kamuyu Aydinlatma Platformu’na (KAP) yaptigi açiklamayla duyurdu.

Londra’dan kalkan özel uçakla gelen Zaha, Atatürk Havalimani Genel Havacilik Terminali’nden Istanbul’a giris yaparken, karsilamaya yüzlerce Galatasarayli taraftarlar da geldi. Kapidan çikista boynuna sari-kirmizili atki baglanan Zaha, alana gelen taraftarlara üçlü çektirdi.

Basarili futbolcu daha sonra ailesiyle birlikte kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrildi. Zaha’nin, yarin saglik kontrolünden geçtikten sonra sari-kirmizililara resmi imzayi atmasi bekleniyor.

30 yasindaki yildiz futbolcu 2022-2023 sezonunda Crystal Palace formasiyla 28 resmi maçta 7 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Yaz transfer döneminde Kaan Ayhan’in bonservisini alan Galatasaray; Angelino, Halil Dervisoglu ve Cedric Bakambu’yu transfer ederek kadrosuna takviyeler yapti.

Kaynak: İHA