TVF Baskani Mehmet Akif Üstündag'dan Tesekkür Mesaji

Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag, A Milli Kadin Voleybol Takimi’nin 2023 FIVB Milletler Ligi’nde elde ettigi tarihi basarisi sonrasi duygu ve düsüncelerini içeren bir tesekkür mesaji yayimladi.

TVF Baskani Üstündag’in tesekkür mesaji su sekilde:

"Voleybol ailesi olarak büyük bir emek ve adanmislikla çikilan yolculugun önemli bir adimini atmanin mutlulugunu yasiyoruz. Adim diyorum çünkü bizim yürüyecegimiz yol uzun. Çünkü ülkemizin çocuklarina daha çok isik olmamiz, çocuklarimiza daha çok cesaret vermemiz, gençlerimizi basarabileceklerine daha çok inandirmamiz ve halkimizi daha çok gururlandirmamiz lazim. Bugün baska çocuklara hayal ettirebilmek için daha fazla hayaller kuran, ayni yollardan geçmis, ayni hayallere inanan sporcular, antrenörler, aileler, kulüpler, hakemler, sponsorlar, federasyon çalisanlari ve taraftarlardan olusan büyük bir ailenin baskaniyim. Voleybol açisindan tarihi bir dönemi yasadigimizin farkindayim ve bugüne kadar yürüdügümüz yolu düsününce de ailemizle gurur duyuyorum. Biz voleybol ailesi olarak bir hikâye yaziyoruz. Bugün çalismanin, emek vermenin, üretmenin gücüne çok daha fazla inaniyorum. Aileler birbirine tesekkür etmez sarilarak kutlar biliyorum ama tüm kalbimle tesekkür ederim ilgileri ve sevgileriyle bizleri hiçbir zaman yalniz birakmayan, desteklerini hiç esirgemeyen Cumhurbaskanimiz ve devlet büyüklerimiz, Tesekkür ederim kizlarim, Tesekkür ederim çocuklarim, Tesekkür ederim çocuklarini elinden tutup salonlara götüren anne babalarim, Tesekkür ederim birlikte hayal kurdugumuz ekip arkadaslarim, Tesekkür ederim sporculari yetistiren kulüplerim, Tesekkür ederim sporculari büyüten antrenörlerim, Tesekkür ederim adil kararlar veren hakem arkadaslarim, Tesekkür ederim sponsordan öte yol arkadaslarim, Tesekkür ederim fedakârca çalisan çalisma arkadaslarim, Tesekkür ederim salonlari dolduran, tv karsisinda dualariyla takimlarimizi izleyen taraftarlarim. Hep beraber çalistik, hep beraber emek verdik, hep beraber inandik ve hep beraber kazandik.

Bu ülke insanina cesaret verdiniz, bu ülke çocuklarina inandiniz, küçük çocuklarin hayatlarini degistirdiniz, kadinlarimiza umut oldunuz, emekle, planla, azimle hayallere ulasilacagini gösterdiniz. Bu yolu fedakarlikla, coskuyla, bitmeyen bir istahla yürüdügümüz için bu büyük ailemizle gurur duyuyorum ve seneler sonra da gurur duyacagim. Ayni istahla, ayni heyecanla ve istekle daha fazlasi için çalisacagimizi bildigim için tesekkür ederim, çünkü, bizim yürüyecegimiz yol uzun, hayallerimiz sonsuz. Yolumuz açik heyecanimiz daim olsun."

Kaynak: İHA