Denizlispor'un Ilk Hazirlik Maçinda Gol Sesi Çikmadi

Denizlispor yeni sezon hazirliklari çerçevesinde oynadigi ilk hazirlik maçinda Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor ile golsüz berabere kaldi.

Afyonkarahisar Zafer Stadinda oynanan maçta, iki takim da girdikleri gol pozisyonlarini degerlendiremeyince maç basladigi sekilde golsüz sona erdi. Maç sonrasi Denizli’ye dönen Yesil-siyahli ekipte, Teknik Direktör Bülent Ertugrul oyunculara 2 gün izin verdi. Denizlispor hazirliklarina pazartesi günü Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplanarak devam edecek.

Sezona en erken baslayan takimlardan biri olduklarini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertugrul, "Kendi tesislerimizde bir aydir yogun bir çalisma temposu içerisindeyiz. Genç oyuncularimizin agirlikta oldugu bir kadroyla yolumuza devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptigimiz çalismalarin semerenesini görme açisindan Kocaelispor ile oynadigimiz maç bizim için önemliydi. Maçta bizim için skor degil, planladigimiz oyunu sahaya yansitmak önemliydi. Görev alan tüm oyuncularim planimiza sadik kalarak mücadele etmeye çalisti. Sezon öncesi en ciddi sinavimizi iyi verdigimizi söyleyebilirim. Bu maç, eksiklerimizi görmek ve bunlar üzerinde yapacagimiz çalismalar konusunda da bize yol gösterici oldu. Kocaelispor kulübüne ve teknik direktör Ertugrul Saglam’a da tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA