Yaz Dönemi Kurs Kayitlari Basliyor

Tepebasi Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenecek yaz dönemi kurslari için kayitlar 3 Temmuz’da basliyor. Çocuklar ve yetiskinler için ücretsiz olarak açilacak kurslar için kayit tarihi 7 Temmuz’da son bulacak.

Tepebasi Belediyesi tarafindan Sirintepe Mahallesi’nde faaliyete geçirilen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçeklestirilecek yaz dönemi kurslari için kayitlar basliyor. Hizmete girdigi günden bu yana Eskisehirlilerin vazgeçilmezi haline gelen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçeklestirilecek kurslar çerçevesinde hem yetiskinler hem de çocuklara yönelik egitimler yer aliyor. 4-9 yas arasi çocuklar için jimnastik, 7-16 yas arasi çocuklar için basketbol, voleybol, tekvando, futbol, 7-13 yas çocuklar için masa tenisi, 4-7 yas çocuklar için egitici oyun ve 5-12 yas arasi çocuklar için de satranç kurslari düzenlenecek.

Yine uzman egitmenler tarafindan 18 yas üstü yetiskinlere ise kardio, pilates ve zumba kurslari verilecek.

Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslar için 3 Temmuz’da baslayacak kayit islemleri, 7 Temmuz tarihinde sona erecek. Kontenjanlarin sinirli olacagi ve 10 Temmuz’da derslerin baslayacagi kurslara katilmak isteyenler kayit formuna, duyuru görselinde yer alan QR kod ile ulasabilecek.

Kaynak: İHA