Ilkay Gündogan'in Imzaladigi Topla Baslayan Turnuva Sampiyonlar Ligi Gibi Sona Erdi

Bu yil 8. BÜGED futbol turnuvasinin her maçini binlerce kisi izledi. Ilkay Gündogan’in imzaladigi topla baslayan turnuvanin maçlari süper lig maçlarini aratmadi. Turnuvada Kayapaspor Sampiyonlar ligi final havasinda geçen maçta Burunca Spor’u yenerek sampiyon oldu.

Büyükorhan ilçesi mahallelerinden 24 takimin katildigi turnuvada takimlar 2 aydir kiyasiya mücadele etti ve sampiyon Kayapa Spor oldu. Final mücadelesinde Kayapa Spor ile Burunca Spor karsi karsiya geldi ve Kayapa Spor rakibi 4-2 yenerek sampiyon oldu.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari Bursa Ak Parti Milletvekili Mustafa Yavuz, Büyükorhan Belediye Baskani Ahmet Korkmaz, Bursa Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskani Nurullah Yildiz ve BÜGED Baskani Emrah Seyrek takdim etti.

Büyükorhan Gençlik Dernegi’nin Bursa Büyüksehir Belediyesi’yle ortaklasa düzenledigi turnuvadan elde edilen gelirin tamami Büyükorhanli üniversiteli ögrencilere burs olarak verilecek.

Bu zamana kadar yüzlerce ögrenciye burs veren BÜGED yaptigi örnek etkinliklerle herkesin takdirini kazaniyor.

Büyükorhanli gençleri sporla bulusturmak için farkli alanlarda sportif organizasyonlar düzenleyeceklerini aktaran Büyükorhan Gençlik Dernegi Baskani Emrah Seyrek, sporla Büyükorhanlilar arasindaki dayanismayi da arttirmaya çalistiklarini söyledi.



Seyrek, "Sportif faaliyetlerle ilçemiz gençlerini birbiriyle kaynastirip dayanismayi arttirmaya çalisiyoruz. Turnuvadan elde ettigimiz gelirin tamamini ise Büyükorhanli üniversiteli ögrencilere burs için kullanacagiz. Bu turnuvada bizlere destek olan Bursa Büyüksehir Belediyesi Baskani Sn. Alinur Aktas’a, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskani Nurullah Yildiz’a, Ana Sponsorumuz is adami Mustafa Yelbey’e, diger bütün sponsorlarimiza ve turnuvamiza katilan tüm takimlarimiza tesekkür ediyorum. Sampiyon Kayapa Spor’u ise tebrik ediyorum." seklinde konustu.

Kaynak: İHA