Geleneksel Rahvan At Yarislari Heyecani Gölcük'te Basliyor

Türkiye’nin dört bir yanindan rahvan at yarisçilarinin katilacagi, Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarislari Degirmendere Kosusu 23 Temmuz Pazar günü basliyor.

Türkiye Geleneksel Spor Dallari Federasyonu, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Degirmendere Rahvan Atçilar Kulübü is birligiyle düzenlenen, Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarislari Degirmendere Kosusu heyecani, 23 Temmuz Pazar günü yasanacak. Gölcük Rahvan At Bakim ve Konaklama Tesisi Kosu pistinde saat 10.00’da baslayacak yarislara, bu yil da Türkiye’nin dört bir yanindan rahvan at yarisçilari katilacak.

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakim ve Konaklama Tesisi Kosu Pisti’nde yapilacak ödüllü yarislar; Bas, Bas Alti, Büyük Orta, Küçük Orta, Deste, Dörtlü Tay, Üçlü Tay, Ikili Tay, Ithal Atlar(A) ve Ithal Atlar(B) kategorilerinde büyük heyecana sahne olacak.

Gölcük Belediye Baskani Ali Yildirim Sezer, "Gölcük Belediyesi olarak ata sporcularimizdan olan rahvan atçiliga destek olmayi sürdürüyoruz. Hemsehrilerimizi yarislari ve gösterileri izlemeye davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA