U17 Türkiye Sampiyonasi'nda Salihli Firtinasi

Manisa’nin gururu olan Enver Dagli yönetimindeki Salihli Belediyespor, U17 Türkiye Sampiyonasi 2. kademe müsabakalarinin Usak Grubunu da sampiyon tamamlayip, adini 4’lü final grubuna yazdirdi.

U17 Türkiye Sampiyonasi 2. kademe Usak Grubu’nda mücadele eden Salihli Belediyespor, sampiyonluga kosuyor. Ilk maçinda Istanbul ekibi Haznedar Idman Ocagispor’u 3-0, 2. maçinda Buca Gençlerbirligi’ni 4-1’lik skorla geçen yesil-beyazli ekip, son maçinda Izmir ekibi Pinargücüspor ile karsilasti. Usak Karaagaç Sehitler Stadi’nda oynanan maçta rakibini 4-1 yenen Salihli’nin gençleri U17 Türkiye Sampiyonasi’nda 4 takim arasina kalarak büyük bir basariya imza atti. Yesil-beyazli ekibi, hem galibiyet hem de adini 4’lü final grubuna yazdiran golleri Emirhan Ünlü (3) ve Arda Özdemir atti.

Usak Grubu’nda oynadigi 3 maçta da rakiplerini farkli sonuçlarla geçen Teknik Direktör Enver Dagli yönetimindeki Salihli’nin gençleri büyük sevinç yasadi.

Genç futbolculari tebrik eden Dagli, bir engeli daha asmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Dagli, “Salihli Belediyespor olarak adimizi 4’lü final grubuna yazdirdik. Simdiki hedefimiz Türkiye sampiyonu olup, kupayi Salihli’ye getirmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA