Jakub Kaluzinski Antalyaspor'da

FTA Antalyaspor Polonyali Jakub Kaluzinski ile 3+1 yillik sözlesme imzaladi. Kirmizi-beyazlilarin Burdur MAKÜ Tesisleri’nde gerçeklestirdigi sezon öncesi birinci hazirlik kampi sirasinda gerçeklestirilen imza törenine Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Abide Gülel katildi.



Genç ve gelecek vadediyor

Yeni sezonun ikinci transferini Kaluzinski ile gerçeklestirdiklerini kaydeden Abide Gülel, “Jakub çok genç yasina ragmen çok basarili olmus bir orta saha oyuncusu. Kariyeri boyunca 8’i Ümit Milli olmak üzere 15 kez ülkesinin milli takiminda forma giymis, genç ve gelecek vadeden bir oyuncu. 3+1 yillik sözlesme yaptik. Ilk kez ülkesinin disinda ve altyapisindan yetistigi kulübün disinda bir kulüpte forma giyecek. Güzel bir transfer oldugunu düsünüyoruz ve bu nedenle mutluyuz” dedi.



Ilk kez Polonya disinda forma giyecek

21 yasindaki Jakub Kaluzinski ise Antalyaspor’da oldugu için mutlu oldugunu dile getirerek, “Ilk kez Polonya disinda bir ülkede forma giyecegim. Kisa sürede uyum saglayacagimi düsünüyorum. Saha içi çalismalari için de kendimi hazir hissediyorum. Bana gösterilen ilgi ve yönetim kurulumuzun duydugu güven için tesekkür ediyorum. Bir an önce ligin ve maçlarin baslamasi için sabirsizlandigimi belirtmek istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA