Erdogan Yesilyurt, Antalyaspor'da

Antalyaspor, Sivasspor’dan 29 yasindaki kanat oyuncusu Erdogan Yesilyurt ile 3 yillik sözlesme imzaladi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, yeni sezon öncesi ilk transferi gerçeklestirdi. Antalya ekibi, Sivasspor’dan 29 yasindaki kanat oyuncusu Erdogan Yesilyurt ile 3 yillik sözlesme imzaladi. Kirmizi beyazli ekibin, sezon öncesi birinci hazirlik kampini gerçeklestirdigi Burdur MAKÜ Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor A.S. Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Ali Yesil katildi.

Yeni sezonun ilk transferini Erdogan ile gerçeklestirdiklerini kaydeden Yesil, "Antalyaspor’umuza yetenekli bir kanat oyuncusu kazandirdigimiz için mutluyuz. Almanya altyapisindan sonra Altinordu ve Sivasspor’da basari dolu sezonlar geçirmis bir arkadasimiz. Kendisi ile 3 yillik imzaladigimiz sözlesmenin kulübümüze hayirli olmasini diliyorum" dedi.



"Insallah çok basarili geçen bir 3 yil olur"

Erdogan Yesilyurt ise uzun ve zorlu bir transfer süreci yasandigini belirterek, "Allah’a sükür istedigimiz gibi sonuçlandi. Gerçekten böyle bir camiaya geldigim için çok mutluyum. Gelmeden önce birçok arkadasimdan görüslerini aldim. Hiç kimseden kötü bir ifade duymadim. Sehri zaten söylemeye gerek bile yok. Yönetim tarzi farkli, hocamiz farkli. Insallah çok basarili geçen bir 3 yil olur. Herkese hayirli olmasini diliyorum" diye konustu.

Imza töreninin ardindan Erdogan Yesilyurt, Antalyaspor’un 1969 yilinda giydigi formayla objektiflere poz verdi.

29 yasindaki futbolcu, geçen sezon Sivasspor formasiyla çiktigi 41 resmi maçta 6 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: İHA