Çiftlikköy Belediyespor'dan Iç Ve Dis Transferde 20 Imza

2023-2023 sezonunda Yalova Amatör Lig’de üst siralar için mücadele edecek olan Çiftlikköy Belediyespor, teknik ekiple sözlesme yenilerken 4 imza atarken iç ve dis transferde 16 futbolcuyla anlasma saglayarak renklerine bagladi.

Çiftlikköy Belediyespor Kulüp Baskan Yardimcisi Alper Perihanoglu’nun da katildigi imza töreninde Futbol Sube Koordinatörü Yalçin Tokay, Antrenör Aydin Perihanoglu, Antrenör-Futbolcular Gökhan Aktas ve Eyüpcan Durmusoglu ile yeniden anlasan kirmizi siyahlilar, iç ve dis transferde de futbolcularla sözlesme yeniledi. Çiftlikköy Belediyespor dis transferde Tasköprüspor’dan Caner Tayan, Yalova Dogusspor’dan Yunus Emre Eksi, Gönen Belediyespor’dan Yusuf Kina ile anlasarak imza attirdi. Iç transferde de Onur Altintas, Bedirhan Cihan, Dogukan Polat, Ali Arda Kaydas, Batikan Bahadir, Ahmet Yagiz Uzun, Alperen Nafiz Kaplan, Ercan Kalemoglu, Firat Can Kiliç, Ibrahim Enes Yilmaz, Abdullah Yildiz, kirmizi siyahlilarda sözlesme yenileyen futbolcular oldu.

Çiftlikköy Belediyespor’un yeni sezonda futbolda özüne dönen, zeki, çevik ve ahlakli sporcular yetistirme prensibiyle güzel futbol hedefleyen bir anlayis içinde olacagini ifade eden Çiftlikköy Belediyespor Futbol Sube Koordinatörü Yalçin Tokay, “Hedefimiz Yalova Süper Amatör Lig’de üst siralarda olacak mücadeleci bir takim, güzel futbol ve centilmence oyun. Iç transferi tamamladik, dis transferde ise bazi takviyeler yaparak kadromuzu netlestirdikten sonra çalismalarimiza hiz verecegiz. Bizlere her zaman tam destek veren Çiftlikköy Belediye Baskanimiz ve ayni zamanda kulüp baskanimiz Sayin Ali Murat Silpagar’a tesekkür ediyoruz. Transferlerin hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA