Denizli'nin Sultanlari Sampiyonlugu Kutladi

Ilk kez katildigi Türkiye Kadinlar 3. Ligi’nde sampiyon olarak 2. Lig’e yükselen Denizli Sultanlarspor düzenledigi etkinlikle sampiyonlugu kutladi.



Grup maçlarinda oynadigi 8 karsilasmada 8 galibiyet alan attigi 64 gole karsilik kalesinde sadece 2 gol gören 62 gol averajiyla 3. Lig’e yükselme grubu maçlarina kalan Denizli Sultanlarspor, yükselme grubu maçlarinda da 9 gol atarak kalesinde sadece iki gol gördü. Rakiplerine oranla çok küçük bir yas grubu ile bu basariyi yakalayan kirmizi siyahlilar düzenledikleri etkinlik ile kupa ve madalyalarini alarak gönüllerince eglendi.

Etkinlige Merkezefendi Kaymakami Dr. Adem Uslu, Denizli Gençlikspor Il Müdürü Ömer Ilman, Denizli ASKF Baskani Feyyaz Cesen ve ASKF Yönetim kurulu üyeleri, Denizli TÜFAD Sube Baskani Bülent Fil, Sultanspor Yönetim Kurulu, teknik heyet, davetliler ve futbolcular katildi.

Kutlama etkinliginde futbolcular ve teknik heyet tek tek çagrilarak madalyalari verildi.

Sampiyonluk kupasinin Merkezefendi Kaymakami Dr. Adem Uslu tarafindan verilmesi sonrasi büyük cosku yasandi. Futbolcular kupa ve madalyalari ile bol bol hatira fotografi çektirdi.

Etkinlige katilan Denizli Gençlikspor Il Müdürü Ömer Ilman, ASKF Baskani Feyyaz Cesen ve TÜFAD Baskani Bülent Fil basaridan dolayi duyduklari memnuniyeti belirterek bu basarinin 2. Lig’de de devam etmesi dileklerini iletti.

“91 takim arasinda en iyi sonuçla sampiyon olduk”

Kulüp Baskani Ahmet Özeren, takimi ve sporculari ile gurur duyduklarini belirterek; “2022-2023 futbol sezonunda Kadinlar 3. Ligine ilk defa katildik. Ligde 91 takim, 20 grup vardi. Bunlardan bes takim Türkiye Kadinlar 2. Ligine yükseldi. Bizde bunu basardik. Toplam 73 gol attik, 3 gol yedik. 16 yas ortalamasi ile bunu basardik. Final maçindaki rakibimiz 21.6 yas ortalamasindaydi. Dolayisiyla genç dinamik bir takimla, kendi öz kaynaklarimizla, Denizli’mizin kizlariyla bunu basardigimiz için çok gururlu ve mutluyuz” dedi.



“Çok güzel bir basari hikayesi yazdilar”

Basarili sporculari kutlayan Merkezefendi Ilçe Kaymakami Dr. Adem Uslu da “Alkislanmasi gereken gerisinde çok büyük emek ve çabanin oldugu, alin terinin oldugu, fedakarliklarin oldugu saygi duyulmasi gereken bir geçmisi bünyesinde barindirir. Bu gün biz 3. Ligden 2. Lige yükselmek suretiyle artik nihayete ermis bir basariyi kutlamak için buradayiz. Ama bu basarinin nasil kazanildigi bu basariya nasil uzanildigi noktasinda bu hikayeyi kulüp baskanimiz, yöneticilerimiz teknik ekibimiz ve sporcularimiz biliyorlar. Çok güzel bir hikaye yazdilar. Bu hikayenin 2. Lig’de de devam etmesi tek dilegimiz” diye konustu.

Kaynak: İHA