Bucaspor 1928'De Teknik Direktör Arayisi Basladi

Sait Karafirtinalar ile yollarini ayiran Bucaspor 1928, teknik direktör arayisina basladi. Izmir ekibinin listesinde ilk sirada Kocaelispor’u sampiyon yapan Firat Gül bulunuyor.

TFF 2. Lig ekiplerinden Bucaspor 1928’de geçtigimiz sezon ligin bitimine 12 maç kala göreve gelen Sait Karafirtinalar, dün sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamayla sari-lacivertli ekipten ayrildigini duyurdu. Tecrübeli teknik adam, yaptigi açiklamada, "Bucaspor 1928’de yaklasik bes ay süren görevimi, üzerime düsen tüm sorumluluklari yerine getiren bir teknik direktör olarak noktaliyorum. 15 Mart 2023 tarihinde 1-0’lik Kocaelispor galibiyeti ile baslayan seride 18 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 2 yenilgi aldik. Bu süreçte maç basina 2,3 puan ortalamasi yakaladik. 2. Lig’deki 39 takim arasinda en az gol yiyen ekip unvanini aldik. Play-Off serisinde Iskenderunspor’u iki maçta da yenerek final oynadik. Tüm bunlara ragmen ayrilik, hayat gibi futbolun da dogasinda var" ifadelerini kullandi.

En ciddi aday Firat Gül

Yeni sezon için transfer çalismalarinin yani sira teknik direktör arayislarini da sürdüren sari-lacivertlilerde, teknik direktörlük görevi için Firat Gül’ün en ciddi aday oldugu ögrenildi. Firat Gül, geçtigimiz sezon Bucaspor 1928 ile ayni grupta yer alan ve sampiyonlugu sirtlayan Kocaelispor’u çalistiriyordu. Önümüzdeki sezonda Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor, sampiyonluk kutlamalarinin ardindan teknik direktör Firat Gül ile yollarini ayirdigini açiklamisti. 39 yasindaki çalistirici da henüz bir takimla anlasma saglamadi. Sari-lacivertli yöneticilerle genç teknik adamin önümüzdeki günlerde görüsme gerçeklestirmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA