Batalla Yeniden Bursa'da

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), teknik direktörlük görevine getirilen Pablo Martin Batalla için imza töreni düzenledi. Kulüp baskani Tamer Isler’in de katildigi törende Batalla, 3 yillik sözlesmeyi imzaladi.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Bursa ve Nilüfer’i temsil eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), yeni teknik direktörü Pablo Martin Batalla için imza töreni düzenledi.

Kulüp baskani Tamer Isler’in de katildigi tören, Nilüfer Belediyesi Ibrahim Yazici Stadyumu’nda gerçeklesti. Imza töreninde açiklamalarda bulunan Nilüfer Belediye Futbol SK Baskani Tamer Isler, Bursaspor’un efsanevi oyuncularindan Pablo Martin Batalla ile efsane baskan Ibrahim Yazici’nin adini tasiyan stadyumda bulunmaktan dolayi duydugu mutlulugu dile getirdi. Batalla’nin 3 yil boyunca takimin basinda kalacagini belirten Isler, “Her bransta oldugu gibi futbolda da basarilarla anilmak için çalisiyoruz. Batalla’ya teklifimizi kabul ederek ailesiyle birlikte Arjantin’den buraya geldigi için tesekkür ediyorum” diye konustu.

Transfer süreci hakkinda da bilgiler veren Nilüfer Belediye Futbol SK Baskani Tamer Isler, “Kendisiyle iki gün gibi kisa bir sürede anlastik. Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem de her adimimizda arkamizda. Futbolda da voleybol bransinda oldugu gibi basarili olmak istiyoruz. Tesislerimiz ve sahamiz mükemmel. Teknik kadromuzda akademisyen hocalarimiz bulunuyor. Burada olmasi gereken her sey var. Yakin zamanda altyapi seçmelerimiz vardi. Pablo da Arjantin’den gelir gelmez seçmelere katildi” ifadelerini kullandi.

Nilüfer Belediye Futbol SK’nin Bursaspor ile karistirildigina dikkat çeken Tamer Isler, bu durumun yanlis anlasilmalara yol açtigini söyledi.

Isler, “Bursaspor, bu sehrin vazgeçilmez bir degeridir. Bursaspor ile anilmak güzel bir sey ama Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü’nün, Bursaspor ile asla karistirilmamasi gerekiyor. Bu, yanlis anlasilmalara sebep oluyor. Burasi bir belediye spor kulübü. Altyapisiyla ve imkanlariyla güçlü bir takim. Burada ikinci bir Vakifköy’ü olusturma hedefimiz var. Gençlere A takimda oynama gibi bir misyon yüklemek istiyoruz” dedi.

Isler, transferle ilgili bir soruya da söyle yanit verdi: “BAL ekibi olabiliriz ama scout ekibi kurduk. Hocamizla hemen her gün oyunculari paylastik. Dolayisiyla transferin yüzde 95’i tamamlandi. Geri kalan yerlere yapilacak takviyelere hocamizla karar verecegiz. Geçen yil bu ligi ögrendik. Artik daha tecrübeliyiz. Hedefimiz 3. lig.”

“Ikinci yuvam olarak gördügüm sehre geldim” diyerek sözlerine baslayan Pablo Martin Batalla da, Nilüfer Belediye Futbol SK’nin, potansiyeli yüksek oldugunu vurguladi. Kulübün uzun vadeli ve ciddi projeleri oldugunu belirten Batalla, “Öncelikle bana bu firsati sunan herkese tesekkür ediyorum. Burasi, çok sey yapilabilecek bir kulüp. Burayi ikinci evim olarak görüyorum. Hedeflere ulasmak için öncelikle iyi bir baslangiç yapip, iyi sonuçlar almamiz lazim” seklinde konustu.

Transfer sürecine yönelik de konusan Batalla, su ifadeleri kullandi: “Tamer baskan beni aradiginda, Bursa oldugu için kabul ettim. Yeni ikiz babasi oldum. Ailemi baska bir yere götürmek çok kolay olmayacakti. Ama Bursa’yi gerçekten özlemistim. Tekrar burada oldugum için mutluyum.”

Konusmalarin ardindan Nilüfer Belediye Futbol SK Baskani Tamer Isler ile Pablo Martin Batalla, 3 yillik sözlesmeyi imzaladi.

Pablo Martin Batalla’nin yardimcilari su isimlerden olusuyor:

Ayhan Bahar-Yardimci Antrenör, Dr. Ögr. Üyesi Hüseyin Topçu-Atletik Performans Antrenörü, Emre Arslan-Kaleci Antrenörü, Ahmet Baris Ari-Maç ve Oyuncu Izleme Antrenörü, Muzaffer Çagan-Analizci

Kaynak: İHA