SOCAR, Galatasaray'in Enerji Sponsoru Ve Avrupa Kupalari Forma Sponsoru Oldu

SOCAR, Galatasaray’in 2023-2024 sezonunda Enerji sponsoru ve Erkek Futbol Takimi Avrupa Kupasi maçlarinin forma gögüs sponsoru oldu.



SOCAR Türkiye, Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray Sportif A.S. arasinda yapilan anlasmaya göre, SOCAR, “Galatasaray Enerji Sponsoru” ibaresinin tüm mecralarda kullanim hakkini aldi. Ayrica Galatasaray Futbol Takimi, 2023 - 2024 sezonunda UEFA kapsaminda oynayacagi tüm resmi müsabakalara (Sampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi dahil) Avrupa Kupasi maçlarina gögüste SOCAR logosu ile çikacak.

SOCAR Türkiye CEO’su (Vekaleten) Elchin Ibadov, yapilan is birliginden dolayi büyük bir memnuniyet duyduklarini dile getirerek “SOCAR olarak, Türkiye’ye yaptigimiz yatirimlara yeni bir halka ekliyoruz. Azerbaycan ve Türkiye’nin kadim dostlugunu ve kardesligini Galatasaray Spor Kulübü ile yaptigimiz anlasmayla taçlandiriyoruz. Türkiye’yi Avrupa’da basariyla temsil eden ve nice zaferlere imza atan Galatasaray’in yurt disinda elde edecegi yeni basarilara inaniyoruz ve takimimizi yürekten destekliyoruz. Sadece Türkiye’de degil, dünyada adimizi duyuran Galatasaray’la birlikte yol arkadasligi yaparak enerjimizi futbol dünyasina tasiyacagiz. Bu anlasmanin yeni basarilara aracilik etmesini, nice zaferler getirmesini diliyorum” dedi.



Galatasaray Spor Kulübü Baskani Dursun Özbek, bu anlasma ile iki önemli markanin enerjisini birlestirdigini vurgulayarak “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurdugu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yasi ve Azerbaycan’in Ulusal Lideri Haydar Aliyev’in dogumunun 100. yilinda insa edilen bu anlamli is birliginde iki kardes ülkenin spordaki ve enerjideki öncü kuruluslari güçlerini birlestirdi. Bu is birliginin iki kardes ülke basta olmak üzere her iki taraf için de hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA