Sebastian Szymanski Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, 24 yasindaki Polonyali orta saha Sebastian Szymanski’yi 4 yilligina renklerine bagladi.

Yeni sezon hazirliklarina Rusya’da devam eden Fenerbahçe, transferlerine hiz kesmeden devam ediyor. Sari-lacivertliler, Dzeko, Alexander Djiku ve Umut Nayir’den sonra geçen sezon kiralik olarak Hollanda ekiplerinden Feyenoord’da forma giyen 24 yasindaki Polonyali orta saha Sebastian Szymanski’yi kadrosuna katti. Polonyali milli orta saha oyuncusu, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Sükrü Saracoglu Spor Kompleksi’nde gerçeklestirilen törende kendisini 4 yilligina sari-lacivertli renklere baglayan sözlesmeye imza atti. Imza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Sportif Direktör Mario Branco yer aldi. Imzalarin atilmasinin ardindan açiklamalarda bulunan Szymanski, “Burada, Fenerbahçe’de oldugum için çok mutluyum. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim, buranin bir parçasi oldum ve bunun gururunu yasiyorum. Bir an önce çalismalara baslamak istiyorum. Fenerbahçe taraftari ile stadimizda tanismak için sabirsizlaniyorum. Onlara sunu söylemek istiyorum: Haydi hep beraber güzel bir sezon yasayalim” dedi.

Sebastian Szymanski, sezonu sampiyon olarak tamamlayan Feyenoord’da 40 resmi maça çikarken 10 gol 8 asistlik performans sergiledi.

KAP’a da bildirildi

Fenerbahçe, transferle ilgili Kamuyu Aydinlatma Platformu’na (KAP) yaptigi açiklamada, “Profesyonel futbolcu Sebastian Szymanski’nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlasmaya varilmistir. FC Dynamo Moscow JSC Kulübü’ne toplam transfer bedeli olan 9.750.000 Euro 4 sene içerisinde esit taksitlerle ödenecektir.

FIFA talimatlari geregi dogacak olan dayanisma katki bedelleri kulübümüz tarafindan karsilanacaktir. Yatirimcilarimizin bilgisine sunariz” denildi.

Kaynak: İHA